Blankens bästa
Blankens bästa Foto: hans ericksson

Blankens bästa

Cecilia Blankens, vår egen modebloggare tipsar om mode och stil.

Jag brukar envist hävda att det bästa stiltipset är att tro att man är lite snyggare än man är, för då blir man nämligen lite snyggare än man är.

En människa som väljer att se fördelarna med det egna utseendet, istället för att fokusera på skavanker (och till slut kanske bara se bristerna) brukar lysa. För utstrålning är att trivas med sig själv och med det man har – på den som är stolt över sin kropp sitter det mesta bra. 

Sedan är det klart att det kan vara klokt att välja kläder i rätt storlek och efter sitt sammanhang men det är en annan, mer praktiskt orienterad, sak. Du behöver inte vara klädd i det senaste och trendigaste för att vara rätt. Klä dig istället så att det känns rätt för dig, och plötsligt har du en stil och därmed ett sätt att förtydliga den du är. 

Att shoppa är kul. Och nästa gång du plockar fram plånboken, kom ihåg att fundera över om det där plagget eller den där accessoaren får dig att känna dig som… du. Ditt bästa du. Det är inte viktigt att vara snygg, men det är jäklar-i-mig skönt att känna sig snygg.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!