Ikea-hack: Så minskas kaoset vid matbordet med Tripp trapp och Trofast

Det här är nog kanske det enklaste Ikea-hacket någonsin. Men SÅ värdefullt!

Har du en tripp trapp-stol till ditt barn? Lucky you! Med en sådan och en back från Ikeas förvaringsmöbel Trofast så har du möjlighet att hacka ihop en stol/förvaringsmöbel. Hur enkelt som helst, men med ett resultat som kommer göra livet enklare för alla med småttingar vid bordet!

Ikeahacket hittade vi på ikeahackers.net (såklart!) och beskrivningen är kortfattad. Har du redan en Tripp trapp så behöver du bara en plastback från Trofast-serien. Det har nämligen visat sig att nämnda plastback passar alldeles utmärkt på en Tripp trapp.

Placera din Trofast plastback på en nivå på Tripp trappen genom att skjuta in plastbacken precis som du skjuter in sitt- och fotskivorna.

DU KANSKE OCKSÅ VILL LÄSA: Hon tar selfies på mammalivet – och visar verkligen sanningen)

Och voilà, perfekt förvaring till barnets alla småprylar som kan komma till användning vid matbordet!

Nöjd liten bebis, och framför allt, nöjda föräldrar. Från och med nu är det slutletat efter nödvändiga bebisprylar som haklappar och våtservetter.

Av: Cecilia Öhrn och Hannah Almerud

Missa ingenting från din favoritsajt – ladda ned appen mama nu!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!