Foto: Liderina

Korgar och lådor till barnrummet – här är bästa och finaste förvaringen

Bra förvaring är A och O i barnens rum. Och självklart får den gärna vara snygg också. Här är våra favoriter – inspireras och köp dem här!

Artikeln innehåller köplänkar.

Håll koll på veckans planer

Hur smarta är inte de gulliga veckodagspåsarna från Elodie Details!? Perfekt för barnet (eller mamman…) som behöver lite mer koll på läget inför veckan. Gör det till en mysig söndagsrutin att prata om den kommande veckan och välja kläder till de olika dagarna – eller bara få koll på gympa- och träningskläderna på rätt dag. Läs mer och köp här!

Smarta förvaringssäckarOch på tal om Elodie Details är deras Store my stuff-säckar moderna klassiker i barnrummet. Så bra att stuva ner mjukisdjur, klossar eller storlego i. Dessutom kommer de i en rad fina mönster och utföranden: med luftballonger, trendigt puderrosa, stilrent grå med läderhandtag, guldprickigt, grafiskt med tofsar, i petroleum med rosetthandtag, målade med svart pensel, med cirkuskänsla och så vidare.

Vår favorit: Den Liberty-inspirerade Petite Botanic. Läs mer och köp här!

Snygglåda till pysslet

Den här art deco-inspirerade lådan (20x20 cm) från Åhléns är så snygg att mama själv kanske snor den… Perfekt för pärlor och annat pyssel! Läs mer och köp här!

Simply the best?

Ibland är det enklaste det bästa, som den här praktiska säcken från Lagerhaus. Läs mer och köp här

Papperspåse deluxe

 

För några år sedan slog de grova och miljövänliga papperssäckarna igenom som barnrumsförvaring. Vi gillar de här Miffy-påsarna lite extra mycket. Läs mer och köp här!

Säck och lekmatta i ett

 Den här säcken är lite extra smart, det är nämligen en lekmatta också. Perfekt för lego, hälsar mamas redaktör Maija, mamma till Nina, 8, och Måns, 4 – bara att samla alla bitar på mattan, dra i snöret och hänga upp på väggen. Läs mer och köp här!

Naturligt är bäst

Rotting, bambu, bast och andra naturmaterial har varit det hetaste i inredningsväg under det senaste året. Vill du haka på trenden även i barnrummet? Den här korgen sväljer det mesta. Läs mer och köp här!

Sammetslena lådor

Klart att kidsen ska ha en lyxig sittpuff i sammet i barnrummet! Den här från Kid’s Concept gömmer dessutom förvaring, och finns i tre fina färger; aprikos, ljusrosa och djupblå. Läs mer och köp här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer