Att ge barnet en macka – bara en förälder vet hur genialiskt det här klippet är!

Att tillmötesgå att krav ett litet barn har på sitt mellanmål är inte bara en utmaning – det kräver att vi vänder ut och in på oss själva fullständigt. Och när vi äntligen hunnit repa oss så är det dags för nästa mellis. Ni kommer GARANTERAT känna igen detta! 😂

Föreläsaren och författaren Bunmi Laditan laddade igår upp nedanstående klipp på sin Facebook som på mindre än ett dygn har delats över 200 000 gånger! Och vi förstår verkligen varför. På ett helt genialiskt sätt lyckas hon summera den helt omöjliga uppgiften – att ge sitt barn en macka:

Författarens Facebook-sida Honest Toddler är uppskattad av hundratusentals världen över för sina klockrena sätt att fånga föräldraskapet. I klippet ovan får vi se hur Bunmi klockan kvart i sex på morgonen försöker tillgodose sitt barns krav på en macka. Det ska rostas, smöras, smöras mer, delas, delas mer – för att sedan inte alls vara delad. När hon kämpat sig igenom alltihopa och serverat den PERFEKTA mackan, så tar ungen en tugga och drar. (Hehe, vi känner med dig Bunmi!)

Bumni Laditan är också känd för sin bok: "Toddlers are a**holes, it's not your fault!", en satir om livet som småbarnsförälder. Bara titeln säger sitt.

Tidigare har hon även publicerat ett gäng andra klockrena videos. Vår favorit är helt klart hennes skräckfilmstrailer: "The loud toy". Vi skrattar så vi gråter! Vem har INTE haft den där känslan (ungefär ca varje minut, varje dag, hela året)?

Vill du vara med i vår mammagrupp de luxe på Facebook? För fler intressanta, roliga och starka artiklar, följ oss även där

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!