Foto: monkeybusinessimages

Alla föräldrars dag: En påminnelse till alla föräldrar – ni är viktiga!

Är man förälder är man ju det varje dag – så behövs det verkligen en dag för att uppmärksamma föräldraskapet? Även om det är ett jobb som ofta tas för givet, så är det inte alltid en dans på rosor – och definitivt något som är värt att uppmärksammas!

Idag, den 28 juli, är det Alla föräldrars dag – en dag som införts för att alla föräldrar ska komma ihåg hur viktiga de faktiskt är.

Trots att man kan tycka att "är man förälder så är man ju det varje dag," så är det lätt att underskatta uppgiften och avfärda den som något självklart.  Men att vara förälder innebär att du är ditt barns nummer ett – även om du själv kanske inte alltid känner dig som en champion.

Bildkälla

Utan att ibland reflektera över det så lär du ditt barn om livet och allt vad det innefattar: kärlek, sorg, trygghet, utmaningar, kunskap, besvikelse, humor, ilska och glädje.

Bildkälla

Känslan av att göra ett bra jobb kan komma och gå i perioder – och det hör till – men huvudsaken är att du gör ditt bästa, inte att allting alltid blir perfekt.

MISSA INTE: mamas träningshelg på Vann Spahotell, 8-10 september! 

Så påminn dig själv om att du duger och är viktig. Det är lätt att vara den perfekta föräldern innan man får barn – så ge dig själv en klapp på axeln idag, för det förtjänar du!

Bildkälla

LÄS OCKSÅ: 21 saker det första året som förälder har lärt oss (100 år av visdom på ett år) 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!