Ägg kokat i kopp med tomattoast och serranoskinka
Ägg kokat i kopp med tomattoast och serranoskinka

Ägg kokat i kopp med tomattoast och serranoskinka

2 portioner

DU BEHÖVER:

2 ägg
2 skivor lantbröd
1 stor bifftomat
4 skivor serranoskinka
Olivolja
Salt och pepparGÖR SÅ HÄR:
Smörj två koppar med lite olja och häll upp äggen i dem. Sätt dem i ett vattenbad i ugnen i ca 5 minuter. Äggulan ska vara mjuk. Rosta lantbrödet och ringla olja över. Pressa tomaten över toasten, lägg några skivor serranoskinka på varje bröd och krydda med salt och peppar.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!