Affischer till kidsen – här finns posters, tavlor och konst till barnrummet

Affischer är enklaste sättet att uppdatera ett rum. Här är våra favoriter bland posters, tavlor och konst till barnrummet – som du kan shoppa direkt här i artikeln.

Artikeln innehåller köplänkar.

Klassiska affischer från Fotografiska

Museet Fotografiska i Stockholm har på kort tid blivit en av landets hetaste destinationer för posters. De här två printsen av Vee Speers är redan moderna klassiker, och passar fint i tweeniens rum (eller kanske vardagsrummet?).

Bubbelgumflicka – läs mer och köp här! // Flicka med fågel – läs mer och köp här!

Kunskapstavlan – affischer med smartheter

Svenska Kunskapstavlan startades för två år sedan av Agneta Norlin och Jennie B Lindfors, som ville hitta ett sätt att förena nytta med nöje. Sagt och gjort – idag finns hundratals affischer som inte bara är fina, utan som också är fullsmockade med smartheter.

”Var är bussen? Var är helikoptern?” En tavla som kommer att underhålla din 1,5-åring i timmar (och är snygg på väggen flera år efter det). Läs mer och köp här!

Snart kan kidsen alla nyanser! Och börjar tjata om glass… Läs mer och köp här!

Superviktig information som alla föräldrar behöver repetera dagligen! Läs mer och köp här!

Mrs Mighettos nya poster-kollektion

Miss Olivia, Mr Simon och Dear Whalie är alla nya karaktärer hos Mrs Mighetto den här säsongen. Som vanligt trycks affischerna bara i ett begränsat antal, så det gäller att vara snabb på bollen!

”Whalie har alltid känt sig stor och klumpig. Men istället för att lägga all sin energi på det, har han fått lära sig att alla levande varelser har en speciell plats att fylla.” Läs mer och köp här!

”Mr Simon föddes med extremt bra hörsel. Kanske var det därför han tidigt fick jobbet som röstspion i det stora fågelpalatset.” Läs mer och köp här!

”Länge kunde Miss Olivia inte gå. Det spelade inte så stor roll för vingarna bar henne dit hon skulle.” Läs mer och köp här!

Triss i affischer från Majvillan

Svenska eko-varumärket Majvillan gör SJUKT fina tapeter till barnrummet, men om du inte vill ändra en hel vägg kan du välja att istället uppdatera den med några av deras posters.

Sunrise – läs mer och köp här! // Be brave – läs mer och köp här! // Dream of me – läs mer och köp här!

Bygg din egen tavelvägg till barnrummet

Kan du inte bestämma dig för en tavla? Köp flera och skapa en hel tavelvägg till barnens rum. Desenio har en bra tjänst där du kan sätta ihop din vägg online och köpa hela klabbet. Superroligt!

Fyra fina affischer till kidsens rum. Läs mer och köp här!

Djuriska affischer från Lagerhaus

Lagerhaus är bästa stället för snabba snyggheter som livar upp vilket rum som helst för en billig peng. I barnens rum satsar vi på det djuriska temat!

Roar! Världens snällaste leopard? Läs mer och köp här!

Snark! Världens tröttaste sengångare? Läs mer och köp här!

Acne-ballongen som tavla – till bra pris

Ibland är det enklaste också det bästa, som den här stilistiska ballongen från Acne Jr. Just nu till extra bra pris!

Blå ballong – läs mer och köp här! / Rosa ballong – läs mer och köp här!

Posterlister och ramar

Så hur sätter man upp de här fina affischerna på väggen då? Här är ju möjligheterna oändliga. Allra enklast är att tejpa upp dem med washitejp (läs mer och köp här!) direkt på väggen. Den lite lyxigare varianten är att rama in dem, eller att använda posterlister.

Enkla ramlister i trä från Lagerhaus, finns i svart och träfärgat. Läs mer och köp här!

Stilistiska metallister från Åhléns. Läs mer och köp här!

Perfekt ram till den större postern, 50 x 70 cm. Läs mer och köp här!

Fynd för en affisch i mindre format. Läs mer och köp här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!