9 påskpresenter att ge till slitna mammor (som helst vill sova)

Kan man förvänta sig ett påskägg när man är vuxen? Klart man kan! Men det ska helst inte innehålla dragéägg och geléråttor… Det här önskar vi mammor oss i påskägget.

Ämnen i artikel:

Påsken innebär för de flesta några extra dagars ledighet. Men också en del stress för föräldrar som ska fixa påskägg till sina barn. Så vilka är egentligen mest förtjänta av en påskpresent? Vi mamas såklart!

Visa din eventuella partner denna lista så kanske du också får leta ägg på påskafton.

Det här vill mammor ha i påskägget

1. SömnPresentkort på sovmorgnar, ja tack. Om de sedan levereras i ett påskägg känns på något sätt oväsentligt.

2. Barnvakt + bioAll anledning till datenight med sin eventuella partner är välkommet.

3. En middag med vännerMed låååång efterföljande sovmorgon. OBS! Denna utekväll ska ICKE inkräkta på veckosystemet vad gäller nattningar och tidiga morgnar (om ni har ett sådant).

4. Riktigt lyxig chokladOkej då, lite (mycket!) godis vill man kanske ha ändå. Men inga j-a dragéägg. Riktig lyxchoklad ska det vara.

5. Ett långt ostört badEller klippkort på TIO! Med något gott att dricka. OBS! Partnern eller den som passar barnen ska ÅKA BORT ELLER GÅ UT. Annars vet man att någon kommer rycka i dörren efter två minuter.

6. Ett frisörbesökBort med frisset, tack. Ytterligare en timmes egentid (och hårbottenmassage!) skadar ju inte.

7. Hörlurar som stänger allt smaskande uteHörde vi HALLELUJA? Nej det gjorde vi inte för vi hör inget utöver vad vi har i lurarna. 

8. En flaska vinFörklaring överflödig.

9. En prenumeration på mama (och tid till att läsa den)Dessutom blir det en present som håller lääääänge. Om du inte redan är prenumerant är det dags att du blir det! Men tro oss, vi VET hur svårt det kan vara att få tid till att läsa, så i presentkortet måste det såklart ingå ostörd lästid (se punkt 5).

Foto: Getty images

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 60 000 andra mamas - läs vårt magasin! Se erbjudande