Glöm tips på julklappar som du ska köpa till andra. Här är presenterna som du själv ska önska dig!

1. Gellackmanikyr + barnvakt

Gellackmanikyr-barnvakt-julklapp-till-mammor
Det här med att ha målade naglar är bara helt OMÖJLIGT som småbarnsmor. För det första finns det inte en chans att du har tid att låta dem torka innan du exempelvis måste avstyra något megasnabbt. För det andra skavs ju nagellacket av på nolltid på grund av att man inte direkt SITTER STIL och tar det lugnt när man har barn. Det en mamma behöver är en barnvakt och gellack som sitter som berget i en månad. Perfekt!

2. En lyxig spaweekend

julklappar-till-slitna-mammor-spa
En stressad mamma behöver få komma iväg. Lååååångt från blöjor och rinnande små näsor. Både för att ladda mammabatteriet men framför allt för att få SOVA UT. Helst i en lyxig säng med fluffiga täcken för att sedan bege sig till ingen annanstans än ett SPA.

3. Hörlurar som stänger ljudet ute

julklappar-till-slitna-mammor-horlurar
Hörde vi HALLELUJA. Nej det gjorde vi inte för vi hör inget utöver vad vi har i lurarna. Haffa ett par hörlurar som stänger ute ljud till mamma!
Läs mer och köp här.

4. Ett Netflix/HBO-abonnemang

julklappar-till-slitna-mammor-tvserie
Två timmar med favoritserien ostört i sovrummet. Det finns de som skulle kunna döda för det. Tips från sexy santa: ”Bodyguard”och ”Gypsy”.

5. Sovmask med behövligt budskap

När du verkligen, verkligen behöver sova. Och inte tänker förklara varför du är värd det. Den här är från Coolstuff.se.

6. Klippkort på ostörda varma bad

julklappar-till-slitna-mammor-bad
Ett klippkort på tio varma bad som får badas OSTÖRT. Med något gott att dricka. OBS! Partnern eller den som passar barnen ska ÅKA BORT ELLER GÅ UT. Annars funkar det liksom inte.

7. En extra utekväll

julklappar-till-slitna-mammor-fest
Med låååång efterföljande sovmorgon. OBS, denna utekväll ska ICKE inkräkta på veckosystemet vad gäller läggningar (om ni har ett sådant).

8. Pussypower

155943176-origpic-7f0268
Ingen får någonsin sluta att hylla mamman och hennes urkraft. Och inte heller hennes livmodern som kirrat ett barn. Vissa din uppskattning med en mäktig livmoder som denna från Feministsmeden.