5 Mors dag-presenter som du verkligen är värd!

Du är så värd Mors dag 29 maj! Svårt att hitta en lucka i stressiga mammalivet för en resa? Här är mamas bästa presenttips. Klara, färdiga, önska till Mors dag!
"Puss mamma på Mors dag!" Foto: ATAMANENKO EVGENY

Mors dag-tips 1: Värm mer än ett hjärta

En gåva från Röda korset eller Unicef gör inte bara en mamma glad, utan hjälper även många andra mammor och barn i kris runt om i världen. Det finns allt från myggnät och vaccin till större gåvor, se Röda korset eller Unicef. Eller köp ett Mors dag-paket med myggnät, vaccin, och näringspulver för tre nyblivna mammor hos Unicef.

Finaste Mors dag-presenten är den som hjälper andra mammor i kris.

Mors dag-tips 2: Presentkort till snällt snyggt hår

Om man är gravid eller ammar (eller bara är ekonörd!) vill man gärna undvika att färga håret och utsätta sig för onödiga kemikalier. Men visst finns en önskan om att vara top notch i håret ändå? Ekofrisörsalonger som erbjuder snälla hårmakeovers blir bara fler och fler runt om i landet, se hela listan på här.

Önska dig en hårbehandling som är eko till Mors dag! Foto: Bulls Foto: © CAMERA PRESS

Mors dag-tips 3: Lämna vardagen för musiken

En biljett till någon av sommarens stora sommarkonserter gör mamma glad! Kolla vad som händer i just din stad i sommar. <3

Bildkälla: Istock.

Mors dag-tips 4: Fira mor med glamour

Ett riktigt lyxigt highlighterpuder, Diorskin nude tan transat edition, 600 kr, Dior.

En lite lyxigare och snyggare Mors dag med Dior. Foto: andrew@mcarthur.co.uk 00447973 735471

Mors dag-tips 5: En present som räcker länge!

Inga ad-blockers – bara njutning! Spotify, Netflix och Mathem har gjort prenumerationer heta igen. Önska dig, eller ge bort, en hederlig tidningsprenumeration på ditt favoritmagasin! Köp ett presentkort här.

Önska dig en prenumeration till Mors dag och maxa semestern med härlig läsning.

Grattis mamma, du är bäst!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer