5 anledningar till att småbarnsmammor ska ladda ned mamas appar

mama har lanserat de två nya apparna mama nu och mama PLUS som ger mer till dig som älskar mama.nu. Här är 5 anledningar till att du ska ladda ned dem!

1. Du får en välbehövlig paus

Hur mysigt det än är att vara med sin barn kan det ibland vara skönt att dra sig undan från matplanering, bajsblöjor och tjat och bara ta hand om sig själv en stund. Vad passar då inte bättre än lite igenkännande listor, tänkvärda krönikor eller reportage som berör?

 

2. Du får inspiration

På mama kan du inspireras av såväl snygga modejobb och smarta skönhetstips, som ärliga utlåtanden kring inskolning och uppfostran.

 

3. Du får underhållning överallt

I mataffären, på toaletten eller i kollektivtrafiken – mamas appar har du med dig var du än är!

 

4. Du kan enkelt läsa din favoritblogg

mamas fantastiska bloggare har en helt egen flik i mama-appen, vilket gör dem lätta att navigera bland. Kanske hittar du en ny favorit i höst?

 

[adSpace placement="auto"]

5. Du kan lyssna på poddar

Först ut i mamas poddstall är ärliga, härliga podden "Cissi & Hormonerna" som görs av mamas bloggare Cissi Wallin och Sofia Falk och Therese Krupa Syllner, mer kända som Hormoner & Hemorrojder. Och fler poddar kommer under hösten!

 

Det här är appen mama nu

Appen mama nu är till för dig som vill ha det senaste från vår sajt mama.nu. Här erbjuds du dagligen intressanta artiklar, vassa inlägg från dina favoritbloggare och inspirerande mode. Dessutom kan du spara dina favoritartiklar i ett eget arkiv. Tack vare pushnotiserna direkt i din mobil missar du ingenting med mama nu-appen!

mamas chefredaktör Lollo har förstås laddat ned apparna till både telefon och padda.

Det här är appen mama PLUS

Appen mama PLUS riktar sig främst till tidningens prenumeranter som vill få ut ännu mer av sina prenumerationer. Här kan du läsa tidningen digitalt – helt gratis. Även ickeprenumeranter kan nyttja tjänsten, men betalar då 40 kronor per nummer.

mama PLUS erbjuder ett personligt arkiv för dina favoritartiklar, en smidig sökfunktion samt fantastiska rabatter i webbshopen.

Ladda ned mamas appar här:

OBS! Än så länge finns apparna bara för iOS, men håll utkik, snart kommer de även för Android!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som 60 000 andra mamas - läs vårt magasin! Se erbjudande