Inspiration för mysiga barnrum – shoppingtips med rabatt för mamas läsare

Barnrumsinredning får gärna vara både mysig och rolig då barnrummet är en plats för sömn likväl som lek. Med fina mattor och posters kan både barn och föräldrar bli nöjda. Scrolla ned för härlig shopping – just nu får du 20 procent rabatt på utvalda produkter!

Barnrummet är en plats där barnet växer upp, utvecklar en egen identitet, och låter fantasin flöda utan gränser. Därför förtjänar det all kärlek det kan få. mama har valt ut de finaste inredningsdetaljerna till barnrummet och erbjuder dig som läsare 20 procent rabatt på posters från A Grape Design, ToveLisa och Swart. Erbjudandet gäller till 15 april 2017. Scrolla ned för att inspireras och handla!

Posters gör rummet personligt

Klicka på plusset i bild eller på produkterna för att handla.

Posters tillför liv och personlighet till rummet. Vi älskar målningar som är lekfulla och färgglada (och gärna föreställer knasiga djur) minst lika mycket som barnen gör. Klicka på produkterna och handla med 20 procent rabatt.

LÄS OCKSÅ: Veckans mamafavorit: Ekologiska barnkläder att möta våren i

Mattan – en plats för gos och lek i barnrummet

Klicka på plussen i bild eller på produkterna för att handla.

Barn älskar att ligga och gosa på mattan och vi förstår dem (för vem gjorde inte det som liten?). Franska Art for Kids är en favorit hos mama med sina lekfulla och samtidigt stilrena mattor. Art for Kids träffar grupper av barn regelbundet och utgår från barnens kreativa fantasier och önskningar när de designar sina mattor.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!