19 anledningar till varför du är världens bästa mamma

Alla de där sakerna som du tycker inte är något att klappa sig på axeln för. Det är dessa saker som dina barn kommer att tänka tillbaka på med värme när de vuxit upp. Här är 19 saker som gör dig till världens bästa mamma. Grattis på mors dag!

1. Du genomlider femte korvmiddagen den här veckan utan att klaga.

2. Du glömmer att det är Halloweenparty på förskolan, men löser det genom att snabbt som attan trolla fram en mumiekostym med gasbinda och toapapper.

3. Du köper ett husdjur eftersom barnen så gärna vill ha ett, trots att du vet att det där löftet om att de minsann ska sköta om det själva inte är vatten värt.

4. Du är förutseende nog att köpa en backup av ditt barns favoritgosedjur, eftersom du vet vilken katastrof det skulle innebära om den kom bort.

5. Du låter barnen sova i din säng när de vill, trots att du vet att det kommer att innebära att du kommer känna dig som en hålögd zombie dagen efter.

6. Det må utspela sig ett mindre krig i hallen varje vardagsmorgon, men när ni går hemifrån har barnen kläder på sig. Ibland ser de kanske lite tokiga ut, men fryser, det gör de inte.

7. Barnen får mat varje dag. Nej, varje måltid kanske inte innehåller något från hela kostcirkeln, men barnen är mätta. Bra så.

8. Du gör barnens födelsedagar oförglömliga. Trots att det räcker med att säga "barnkalas" för att du ska få stressutslag.

9. Du läser samma saga för 22 kvällen i rad utan att klaga.

10. Din högsta önskan är att barnen ska vara lyckliga. Bara det.

11. Du spelar omgång efter omgång av det där spelet som barnen själva hittat på och vars regler ständigt ändras så du har inte längre en aning om vad det går ut på.

12. När ditt barn behöver prata är det dig det går till.

13. Du lägger tre timmar på att slå in 24 små paket till paketkalendern varje jul.

14. Dina barn tror att du besitter magiska förmågor och är allvetande. Du kan trolla fram vad som helst ur din handväska och har svar på världens alla frågor.

15. Du är glad om du hinner tvätta håret var femte dag, men barnen går till sängs nybadade varje kväll. Nästan i alla fall.

16. Ingen sjunger "Imse vimse spindel" såsom du!

17. Du har en förbluffande simultankapacitet. Du gör matsäck till ett av barnen, klickar hem nya regnkläder till ett annat och förbereder dig till dagens jobbmöten - allt på samma gång.

18. När barnen ramlat och slagit sig är det bara du som kan trösta.

19. Du är ditt barns bästa hejarklack. Vid sidan av fotbollsplanen, när det är dags för första ridlektionen - hejaropen tar aldrig slut.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!