Inredningstrender hösten 2018 – här är mamas favoriter från kedjorna

Nu drar höstmyset igång på allvar – och visst blir man då sugen på att uppdatera hemmet med den finaste inredningen? Vi har letat fram guldkornen i kedjornas höstkollektioner – inspireras och shoppa här!

Hösten 2018 hos Ellos Home

Inredningstrender hösten 2018 hos ellos
Hos Ellos Home gäller en sak i alla rum: sammet! Det mjuka, lyxiga materialet fortsätter att dominera, nu i murriga nyanser som lila, vinrött, djuporange och senapsgul. En mjuk stol piggar upp, och sittpuffen är bästa möbeln för klättrande kids.

Läs mer och köp här – just nu 20 procent rabatt på all inredning!

Inredningstrender hösten 2018 hos ellos home
Ge ert sovrum mer hotellkänsla, med en lyxig sänggavel och ett mjukt överkast.

Läs mer och köp här – just nu 20% rabatt på all inredning!

Hösten 2018 hos Jotex

Inredningstrender hösten 2018 hos jotex
Jotex däremot satsar på ljusare nyanser med en vit bas. Deras stiliga vardagsrum är en härlig målbild för oss med fläckiga mattor och leksaker över hela golvet… Stolarna Bualino tillsammans med det rustika bordet Agra ger ett stilrent intryck.

Läs mer och köp här!

Inredningstrender hösten 2018 från jotex
Framför allt inspireras vi av alla vackra detaljer, som keramikvaserna och dekorationsfigurerna (väljer du hunden Hunter eller de nakna klättrarna Climbers?). Sätt dem under en glaskupa för extra effekt!

Läs mer och köp här!

Behövs mer förvaring i barnrummet? Kolla in finaste korgarna och förvaringssäckarna!

Hösten 2018 hos H&M Home

Hm Home höstens inredningstrender 2018
H&M Home utökade i somras sitt utbud med småmöbler och lampor, detaljer som känns både lyxiga och tidlösa. Som den här bordslampan i svart metall.

Läs mer och köp här!

Hösten 2018 hos Lagerhaus

Inredningstrender hösten 2018 hos Lagerhaus
Lagerhaus budskap till oss alla är: Take it slow! Nu gäller hemmamys med fina inredningsdetaljer: runda sammetskuddar i rosa, mjuka fuskskinn i samma nyans och säsongens snyggaste leopardfilt. Och hur snygg är inte den rosa franslampan i sammet (i butik i september)!?

Läs mer och köp här!

Inredningstrender hösten 2018 från Lagerhaus
Och på hyllan då? Där placerar vi ljus i form av ljusstakar, kvinnoformade vaser, en tutt-poster och piedestaler till de trendiga krukväxterna.

Läs mer och köp här!

Hösten 2018 hos Ikea

Inredningstrender hösten 2018 hos ikea
Ikea satsar på pasteller i höst. Vi gillar särskilt hur lättillgänglig kollektionen känns – som att man kan se varje pryl i sitt eget hem redan från början. En enkel 90-säng överdragen med en grov linneduk blir en perfekt dagbädd. Kuddfodralen heter Eldtörel och Vendla, och lampan Hektar.

Läs mer och köp här!

Inredningstrender hösten 2018 från ikea
Så här fint vill vi också ha det hemma! Förvaringsaskar och vaser från serien Glittrig, lampa från serien Stockholm.

Läs mer och köp här!