Korgar och lådor till barnrummet – här är bästa och finaste förvaringen

Bra förvaring är A och O i barnens rum. Och självklart får den gärna vara snygg också. Här är våra favoriter – inspireras och köp dem här!

Artikeln innehåller köplänkar.

Håll koll på veckans planer

Förvaring till barnrummet, påsar från Elodie details
Förvaring till barnrummet, påsar från Elodie details
Hur smarta är inte de gulliga veckodagspåsarna från Elodie Details!? Perfekt för barnet (eller mamman…) som behöver lite mer koll på läget inför veckan. Gör det till en mysig söndagsrutin att prata om den kommande veckan och välja kläder till de olika dagarna – eller bara få koll på gympa- och träningskläderna på rätt dag. Läs mer och köp här!

Smarta förvaringssäckar

Förvaring till barnrummet, korg från Elodie details
Förvaring till barnrummet, korg från Elodie details

Och på tal om Elodie Details är deras Store my stuff-säckar moderna klassiker i barnrummet. Så bra att stuva ner mjukisdjur, klossar eller storlego i. Dessutom kommer de i en rad fina mönster och utföranden: med luftballonger, trendigt puderrosa, stilrent grå med läderhandtag, guldprickigt, grafiskt med tofsar, i petroleum med rosetthandtag, målade med svart pensel, med cirkuskänsla och så vidare.

Snygglåda till pysslet

förvaring till barnrummet
Den här art deco-inspirerade lådan (20×20 cm) från Åhléns är så snygg att mama själv kanske snor den… Perfekt för pärlor och annat pyssel! Läs mer och köp här!

Simply the best?

Förvaring till barnrummet, säck från Lagerhaus
Ibland är det enklaste det bästa, som den här praktiska säcken från Lagerhaus. Läs mer och köp här

Papperspåse deluxe

 
Förvaring för barnrummet, Miffy-påse
För några år sedan slog de grova och miljövänliga papperssäckarna igenom som barnrumsförvaring. Vi gillar de här Miffy-påsarna lite extra mycket. Läs mer och köp här!

Säck och lekmatta i ett

Inredning till barnrummet från Oyoy
Förvaring till barnrummet, lekmatta från Oyoy
Den här säcken är lite extra smart, det är nämligen en lekmatta också. Perfekt för lego, hälsar mamas redaktör Maija, mamma till Nina, 8, och Måns, 4 – bara att samla alla bitar på mattan, dra i snöret och hänga upp på väggen. Läs mer och köp här!

Naturligt är bäst

Förvaring till barnrummet, korg
Rotting, bambu, bast och andra naturmaterial har varit det hetaste i inredningsväg under det senaste året. Vill du haka på trenden även i barnrummet? Den här korgen sväljer det mesta. Läs mer och köp här!

Sammetslena lådor

Inredning till barnrummet, förvaring i sittpuff
Inredning till barnrummet, förvaring i sittpuff
Klart att kidsen ska ha en lyxig sittpuff i sammet i barnrummet! Den här från Kid’s Concept gömmer dessutom förvaring, och finns i tre fina färger; aprikos, ljusrosa och djupblå. Läs mer och köp här!