Den 21 november är det dags för Årets mama 2016, då vi hyllar alla fantastiska mammor som gör skillnad  – i stort som smått! Kategorin Årets hjältemama är till för alla vardagshjältar – de mammor som varje dag, helt osjälviskt, utför hjältedåd i det tysta.

Nu vill vi veta vem DU tycker förtjänar att utses till Årets hjältemama 2016? Har du en mamma i din närhet som kanske har haft det extra kämpigt under året, som alltid sätter andra i första rummet, eller som helt enkelt är så grym att hon förtjänar all uppmärksamhet i världen?

Nominera din hjältemama senast 31 augusti genom att fylla i formuläret nedan, så är du samtidigt med och tävlar om en lyxig spaweekend för två personer på Hotell Skepparholmen (läs mer under formuläret). 

Anmälan till Årets hjältemama 2016 är nu stängd. Vinnaren avslöjas på prisutdelningen av Årets mama den 21 november!

#åretsmama #mammorsomgörskillnad

Vinn en lyxig spaweekend på Hotell Skepparholmen

Alla som nominerar någon till Årets hjältemama är med och tävlar om en lyxig spaweekend för två personer på Hotell Skepparholmen som ligger 20 min utanför Stockholm. På Hotell Skepparholmen finns njutning för både kropp och själ – koppla av i utomhuspoolen med havsutsikt eller i inomhuspoolen med bastu och relax.

I spa-paketet ”Lugn fredag” för två personer ingår en natts övernattning, trerättersmiddag, frukostbuffé och entré till spa med pool, bastu och relax. Värde: 3 750 kr (dubbelrum standard), ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Läs mer om spapaketet på Hotell Skepparholmen.

Hotell-Skepparholmen-arets-mama