Foto: @michaelaforni

Gravida influencern Michaela Forni: ”Jag fick en blödning i vecka 13”

Veckans preggo Michaela Forni funderar på om det där med gravidglow egentligen är en myt, och avslöjar vad hon är mest orolig över under graviditeten.

Vem var den första du berättade om graviditeten för? 

– Min bästis Petra! Hon fick reda på det bara några dagar efter att jag kissade på stickan. Det var den första personen jag ville berätta för och jag är så glad att jag berättade så tidigt!

När kickade ditt gravidglow in? 

– Vet inte riktigt om jag tror på det där med gravidglow, haha. Folk säger att jag har ett superglow men jag tycker bara att jag har mer och mindre bra dagar.

– Om jag får säga det själv kickade gravidglowet in efter en vecka på Maldiverna, men vem får inte glow efter en sån semester…

Om du skulle döpa ditt barn efter din största craving, vad skulle hen heta?

– Ostmacka.

Vad är du orolig över?

– I början var jag otroligt orolig över missfall. Jag hade en liten blödning i vecka 13 och den känslan var hemsk. Nu när jag har mått bra under en period är jag mindre orolig än under den första perioden, men om det är något jag oroar mig över är det att något ska hända vår bebis. Det enda jag önskar är att hen mår bra.

Foto: @michaelaforni

Har du kört veto-kortet ”Hallå, jag kan inte/vill inte/får bestämma/orkar inte för att jag är gravid”?

– Ja – mot min kille haha! Och inte bara en gång… Mestadels när det kommer till matlagning. Jag har helt enkelt inte ORKAT laga mat, det känns sååå jobbigt plus att jag mest är sugen på mackor hela tiden, så han har verkligen fått ta matlasset hemma.

När känner du att din partner inte förstår dig?

– När han klagar på att jag är trött. Testa själv att tillverka en människa!

Hur ska du föda?

– Jag hoppas att jag får föda vaginalt och att allt går vägen med min bebis så att jag kan göra det. Det är något jag har längtat efter och fantiserat om.

Vad längtar du mest efter att göra när bebisen tittat ut?

– Se hur den ser ut! Så taggad på det!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!