"Det är så här 24 timmar efter en förlossning ser ut" – nu hyllas mammans inlägg av tusentals

Erica Andrews från Ohio lade upp en bild på sig själv och sin nya bebis på Instagram mindre än ett dygn efter förlossningen. "Det är så här 24 timmar efter en förlossning ser ut", inleder hon sin beskrivning på selfien som nu blivit viral.

"Bebis i selen, hud mot hud. Vuxenblöjor. Och rosig glöd. Min kropp känns som att jag sprungit ett maraton och mitt hjärta är vidöppet efter gårdagens resa", skriver Erica bland annat i sin beskrivning till bilden på Instagram och det är inte konstigt att inlägget hyllas. Bilden, som visar hur Erica med stort självförtroende och med sin bebis bärsjal ser rakt in i spegeln och kameran, är helt oredigerad (bortsett från att den gjorts om till svartvitt) och texten sätter verkligen ord på precis det där som så många kvinnor kan relatera till efter en förlossningen.

Inlägget sprids fort och har redan fått över 20 000 delningar och 80 000 likes på Facebook, allt tack vare att linneföretaget Sakura Blooms såg bilden och, med Ericas tillåtelse, hyllade den i sitt eget flöde. Efter det rasade kommentarerna in och Erica skriver att hon inte kunnat svara på alla, men att responsen rört henne till tårar. Läs hela inlägget nedan – så fint!

Du kan också se inlägget i sin helhet på Ericas Instagram.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!