Den här vackra förlossningsfilmen får oss att vilja föda barn (igen)!

När familjen Colquitt från Denver, USA, välkomnade sin femte familjemedlem i vintras var fotografen och filmaren Laura Paulescu med som en fluga på väggen både före och under förlossningen. Resultatet blev denna fantastiskt fina film.

Minns ni den här bilden av den blivande storasystern som ger sin mamma en kram innan det är dags för förlossning? Bilden föreställde Nikki Colquitt och hennes äldsta dotter Everly och är tagen av den amerikanska fotografen Laura Paulescu.

Paulescu lyckades inte bara fånga just det vackra ögonblicket, utan följde familjen Colquitt från sista tiden av mamma Nikkis graviditet, tills lillasyster Isla gjorde entré. Resultatet blev en film som skildrade Islas start i livet.

Är som en fluga på väggen

I denna otroligt fina film fångar fotografen verkligen förberedelserna innan den yngsta familjemedlemmen får se dagens ljus. Vi får se hur Everly, som hittills varit yngst i familjen, nu förbereder sig på att bli storasyster genom att ta hand om sina dockor. Både hon och storebror Nash var till och med närvarande en stund på sjukhuset innan det drog ihop sig till förlossning.

"En hel film med denna galna härliga klan, nu med tre barn under tre år! Jag hade äran att flyga från Portland till Denver och föreviga ännu en födelse för denna gulliga familj", skriver Laura på Facebook.

Laura Paulescu är med som en fluga på väggen när Nikki och hennes man befinner sig i förlossningsrummet och alla som har fött barn kan verkligen känna igen sig i Nikkis känslor.

"Du aldrig sett en förlossningsfilm som denna"

Förutom när lilla Isla kommer upp på sin mammas bröst blir det störst gråtfest när storasyskonen får träffa bebisen för första gången.

"Jag kan lova att du aldrig sett en förlossningsfilm som denna. Inte nog med att den här familjen är så jordnära och kärleksfull, utan mamman har alltid en hel dag med värkar, innan hon SNABBT krystar ut sina barn i världens fart!", skriver Laura.

Se hela filmen här:

 

Den här typen av filmer är ännu inte så vanliga i Sverige, men visst blir man sugen på att få sin förlossning förevigad när man ser den?

Om du känner igen pappan så heter han Britton Colquitt och spelar för Denver Broncos som vann NFL (amerikanska football-ligan) 2016!

Behöver du något att se fram emot? Följ med Lofsan och mama på spa- och träningshelg i maj!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer