En hel graviditet på tre minuter – den här filmen (och musiken) är så fin!

Tom och Giovanna Fletcher ville göra något alldeles extra när de fick beskedet att familjen skulle utökas från tre till fyra personer. Hyllningsfilmen till deras ”lilla frö” har setts nästan två miljoner gånger – och vi förstår varför.

Tom Fletcher och hans fru Giovanna ville göra något speciellt när deras familj skulle utökas. De bestämde sig för att filma alltsammans för att se hur Giovannas mage växte i takt med att veckorna gick. Med start från månad tre får man se hur magen växer och sakta men säkert blir större och större.

Skrev låt till bebisen

Tom Fletcher, som också medverkade i popgruppen McFly för några år sedan, har dessutom skrivit en fin sång tillägnad bebisen i Giovannas mage.

”Det tar endast nio månader att göra en människa, nio korta månader att göra en ny liten bebis”, sjunger Tom, samtidigt som deras tvåårige son Buzz busar runt i spjälsängen där de båda sitter och tittar på mammas växande mage. Efter nio månader tittar lille Buddy äntligen ut – och det är så fint!

Det är inte första gången som Tom Fletcher och hans fru Giovanna annonserar sin växande familj med hjälp av en musikalisk video på Youtube. De gjorde precis samma sak när de väntade storebror Buzz.

Vill du vara med i vår mammagrupp de luxe på Facebook? Följ oss även där!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!