"Mamma dricker MASSOR vin!" mama-bloggaren Carin da Silva berättar om den pinsamma situationen som uppstår när sonen Theo, 2, får syn på en ölreklam i tunnelbanan.

När Carin da Silva ber läsarna berätta om pinsamma saker deras barn sagt fylls kommentarsfältet av fantastiska barncitat.

Hanna skriver: ”En gång på bussen hävde min son som då var 4 år ur sig ”mamma, snälla lås inte in mig när vi kommer hem”, det ekade i hela bussen.”

Frida skriver: ”Vi satt på pendeltåget när sonen, nästan 3 år, plötsligt säger: -mamma och pappa får inte slå på mig! Dessutom hade han vid tillfället ett stort blåmärke i pannan efter att ha ramlat några dagar tidigare… Lagom pinsamt!”

Maria skriver: ”Min väninnas son hittade en tampong i hennes väska. Han frågade vad det var. Hon svarade: det är en tampong, ungefär som ett plåster man har i snippan. När de kom till förskolan rusade sonen in till fröknarna och skriker: ”Min mamma har en batong i snippan!”’

Jenny skriver: ”Ha ha, härligt. Idag va vi på Gekås (Ullared) och stod vid herrstrumporna jämte en man med rutiga shorts och t-shirt då min 3-åring utbrister högt och tydligt  ‘mamma, han har pyjamas på sig!’ Vi gick snabbt vidare.”

Vad är det roligaste ditt barn har sagt? Dela med dig i kommentarsfältet! 🙂