Susanna Wlosinska, 29, bjuder läsarna på massor av modetips, dagens outfits och en hel del inblickar i hennes vardag som mammaledig med dottern Carolina, 10 månader. Vi på mama gillar Life as Mom massor - missa inte Susannas blogg!

Susanna Wlosinska

Ålder: 29.

Bor: Malmö.

Familj:
Fästmannen Alex och dottern Carolina, 10 månader.

Gör: Säljare inom modebranschen.

Intressen: Skidåkning, dykning, mode, familj, vänner.

Senast sedda film: ”
Friends with benefits”.

Senast lästa bok:
”Eat, Pray, Love” av Elizabeth Gilbert.

Just nu längtar jag efter: Ett större boende.

Bloggadress: blogg.mama.nu/lifeasmom/

Vad handlar din blogg om?
– ”Life as Mom” är blandning av mode, barnaktiviteter, smarta budgettips och vardagen i stort. Jag visar mycket bilder eftersom jag tycker det inspirerar mer än långa texter.

Var köper du helst kläder till dig själv?
– Jag gillar både gammalt och nytt och blandar gärna secondhandfynd med snygga plagg från till exempel By Malene Birger, Zara, Cos eller H&M. Jag älskar att fynda och köper alltid de dyrare märkesplaggen på rea. Lägg pengar på basplaggen och spontanshoppa istället snygga accessoarer och billiga trendplagg, det är ett klassiskt och smart tips!

Har du hittat några favoritmärken när det gäller barnkläder?
– Joha är galet bra. Perfekt passform, varma och bekväma. Kvaliteten är fantastisk, plaggen ser nya ut även efter 50 tvättar. Men även Zara Baby, Polarn & Pyret och H&M.

Hur vill du se ut i vår?
– Oj, hmm. Jag tycker det är snyggt med pastellfärgade skira blusar och klassiska jeans. Till det tar jag gärna på mig en skinnjacka, converse eller söta ballerinaskor. Jag gillar att klä mig i ljusa färger och extra fräscht blir det när man klär sig i en och samma färg fast i olika nyanser.

Har du några knep för att locka trafik till bloggen?
– Uppdatera din blogg regelbundet och visa mycket bilder!

Vilka bloggar läser du själv?

– Jag älskar att läsa bloggar men tyvärr räcker inte tiden till. Har dock några stycken som jag följer dagligen. Och det är Carolina Gynning, Anine Bing, Elin Kling och Ebba von Sydow.

Ta mig till Life as Mom!