Smygtitta på årets julkalender – Storm på Lugna gatan

Exakt en månad kvar till julmånaden – och vad passar då bättre än en första kik på årets julkalender? I år utlovas en spännande och samtidigt mysig familjekomedi.

”Storm på Lugna gatan”, så heter årets julkalender i SVT, där vi får följa familjen Storm som flyttar från storstan till småstaden Järnkroken. I den sömniga byn utspelar sig en årlig julkamp och familjen Storm, som bestämmer sig för att delta, inser snart att det är svårt att få de egensinniga grannarna att samarbeta samtidigt som det finns någon i deras närhet som vill förstöra julkampen.

I årets julkalender ser vi bland andra Lena Philipsson, Henrik Johansson, Cecilia Forss och Johan Rheborg.

– Jag har velat göra en julkalender som är spännande, rolig och lite romantisk. Med allt som hör julen till – snö, tomtar, pepparkakor, julgranar och lussebullar. ”Storm på Lugna” gatan handlar om gemenskap och vikten av att samarbeta även om vi är olika, säger regissören Emma Bucht.

I rollerna ser vi bland andra Lena Philipsson, Cecilia Forss, Johan Rheborg, Shima Niavarani, Sofia Ledarp och Ulla Skoog.

Detta låter ju som bäddat för succé tycker vi, och fick plötsligt rejäl jullängtan. Här kan du se en sneak peek på årets kalender:

I full färd med att planera årets paketkalender? Här hittar du våra bästa idéer på kalendrar att göra själv och 24 tips på saker att stoppa i en paketkalender.

Spana också in 39 barnprogram från förr vi aldrig glömmer.  Riktig nostalgitripp!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu - 5 nr av mama + solprodukter för bara 199 kr. Köp nu!