Resguide: Anine Bings Los Angeles

Universal studios, Disneyland och sköna stränder. Los Angeles är ett perfekt resmål för dig med lite större barn. Här bjuder mamas bloggare Anine Bing på sina bästa tips.

Modellen och sångerskan Anine Bing är mer hemma i Los Angeles än i sitt nygamla hemland Danmark efter sju år i staden.–  Min dotter Bianca är också född i L.A., så det är en plats jag alltid  kommer minnas som något fint och speciellt, säger Anine, som i våras  flyttade till Köpenhamn med familjen.

Vilket är ditt allra finaste minne från L.A.?–  När Nicolai friade till mig på toppen av ett berg under vår  morgonpromenad och när Bianca föddes. Sedan älskar jag loppisar och det  finns många sköna sådana i L.A., till exempel den som ligger korsningen  Fairfax/Melrose. Den har öppet varje söndag mellan 9 och 17. Fantastisk.

Är L.A. barnvänligt? –  Ska jag vara helt ärlig tycker jag inte det. Men om man är påhittig kan  man ju ha kul överallt. Men undvik Downtown. Jag vågar knappt åka dit  själv utan Nicolai. Känns varken mysigt eller tryggt.Vad i L.A. vill du att Bianca ska minnas?– Våra mysiga morgonpromenader i fina naturen, de vackra stränderna och våra fantastiska vänner.

Om man ska göra någon utflykt från L.A. med barn – vart ska man åka då?–  Jag skulle åka till Santa Monica, till stranden. Mysigt för både stora  och små. Härligt att bara låta barnen leka på stranden, eller hyra  cyklar och cykla längs vattnet.

Topplistan – Los Angeles:

Restauranger:- Pace (2100 Laurel Canyon Boulevard, peace­inthecanyon.com). En mysig  italiensk restaurang där jag har tillbringat många middagar med mina  nära och kära.

- Koi (730 N La Cienega Blvd, koirestaurant.com). Otroligt god sushi.

- Urth Caffe (8565  Melrose Avenue, men kaféet finns också i Santa Monica, Beverly Hills  och Downtown, urthcaffe.com). Oj, så många luncher jag har ätit här.  Supergod, fräsch mat och gott kaffe.

Hotell: - Chateau Marmont (8221 Sunset Blvd, chateaumarmont.com). Skön atmosfär och mysigt att  äta middag i deras sköna trädgård. Under mina sju år i Los Angeles har  jag hängt en hel del där.

- Four Seasons (300 South Doheny  Drive, fourseasons.com/losangeles). Stora, sköna rum och härlig pool  där det är mysigt att hänga med familjen. Barnvänligt hotell, de fixar  barnsängar och ställer fram blöjor och annat som kan behövas till de  små.

Kul för familjen:- Disneyland (disneyland.disney.go.com). Kul att se och åka för de äldre barnen. En crazy men rolig dag för hela familjen.

- Universal studios (universalstudioshollywood.com). Också bäst för lite större barn,  kanske roligast för tonåringar. Där kan man se hur de gör filmer, hur  man bygger upp scenerna till stora Hollywoodfilm. Jag som gillar  ”Desperate housewives” tycker att det var kul att åka igenom gatan där  alla husen är uppbyggda på riktigt – Wisteria Lane.

- Santa Monica beach (santamonica.com). Bada, sola, spela beachvolley, lek i sanden…

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer