Anine Bings bästa L.A-tips!
Anine Bings bästa L.A-tips!

Anine Bings bästa L.A-tips!

mamas bloggare Anine Bing, 28, har bott i Los Angeles i sex år och känner staden lika bra som sin egen bakficka. Vi bad Anine ge oss sina bästa tips för förstagångsbesökaren.

Är L.A en bra stad att åka till med barn?
- Nja, har man små barn tycker jag faktiskt inte det. Jag tycker inte staden är superbarnvänlig. Om man har lite äldre barn, då finns det mer att göra. Disneyland, Universal studios, Six flags, Hollywood boulevard där man kan titta på stjärnorna och mycket mer. Men små barn uppskattar nog inte allt detta..
- Många älskar Los Angeles medan andra hatar det. Det kan vara en svår stad om man inte känner till den. Jag tycker ju om den för att jag bott här så länge och känner till det mesta.

När är bästa tiden att åka dit?

- På våren eller hösten. Sommaren är för varm och vintern lite trist. Maj och september är nog mina favoritmånader.

Är det ett måste att hyra bil?
- Ja! Man måste ha bil för att ta sig runt. Om du bor i Santa Monica och bara vill stanna där och inte se annat så behövs det inte, men om du vill ta dig runt är det ett måste. Lokaltrafiken funkar inte alls bra i L.A.

Vad får man inte missa att göra om man är i stan med barn?
- Eftersom jag är så nybliven mamma har jag mest bara hunnit att gå långa sköna promenader vid vattnet i Venice, Santa Monica och Malibu. Finns även många härliga parker dit man kan gå med barnen. Farmers Market är mysigt. Varje söndag möts alla dom lokala bönderna på olika platser i L.A och säljer färska grönsaker, frukter och annat. Det är mysigt att strosa runt med vagnen eller dom äldre barnen. Det brukar även finnas ponnyridning för dom små. The grove är kul för shopping till barn och vuxna.

Om man vill äta gott, var ska man gå?
- Det finna jättemånga bra ställen i LA. Personligen älskar jag Urth Café och M Café för lunch. Till middag gillar jag Pace, en mysig Italiensk restaurang som ligger i Laurel Canyon.

Om man vill göra en dagstur någonstans, vilket skulle vara ditt bästa tips?

- Venice brukar våra gäster uppskatta. Även Malibu är mysigt om man vill åka till stranden.

Några andra tips?

 


- Om man vill lämna L.A och åka på en längre biltur, finns Grand Canyon cirka 6-7 timmar bort. Det är så vackert och en otroligt häftig upplevelse. Palm springs ligger cirka två timmar från L.A och det är mysigt att tillbringa en dag eller två dagar där.
 

Missa inte Anine Bings blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 5 nr av mama - få lyxigt kit från Estelle & Thild. Läs mer