6 första april-skämt att utsätta barnen för (DU kommer åtminstone ha roligt)

April, april din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill! De busiga barnens favoritdag 1 april är här. Om du förbereder dig lite snabbt kan du ge tillbaka med ett och annat aprilskämt! Här kommer lite inspiration.

1. Läskbomben!

Överraska barnet med en mentos-bomb! Gör is och lägg en mentos i varje fack innan du fyller på vatten. När isen är klar, ge barnet ett glas läsk med en mentos-isbit i. När isbiten smält: 💣 😂 (Det kommer vara värt städningen, men se till att barnet inte sitter i en dyr fåtölj!)

Bildkälla

2. Garnketchup

Ge barnet ketchup till middagen! Vad hen inte vet är att du bytt ut ketchupen mot ett rött skosnöre eller garn – busigt! Kolla in hur du gör här.

Bildkälla

3. Idoldyrkan

Är din tweenie ett fan av Justin Bieber? Med den här appen kan du få det att se ut som att det är Bieber i egen hög person som ringer! Varning för rejält besviket och upprört barn, dock!

Bildkälla

4. Byt sovplats

Om ni har flera små där hemma, och som ännu inte har vaknat – byt plats på syskonen när de sover! Att vakna upp i syskonets säng blir en perfekt start på knasiga första april!

5. Frys melliset!

Planera för mjölk med flingor till mellis i eftermiddag och förbered skålen redan på morgonen, men lägg den i frysen över dagen. SURPRISE!

Bildkälla

6. Sätt ögon på maten

Att öppna kylskåpet och mötas av det här kommer göra succé hos alla småttingar! Förutsätter ju dock att ni är en pysselfamilj som har sådana här ögon hemma.

Bildkälla

Av: Hannah Almerud

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

5 nr av mama + ett hårkit från IDA WARG för 199 kr. Köp nu!