Katten Pitocha har hittat sin bästis – en tre månader gammal flicka. Trots att det låter som en hittills kort relation så har den pågått längre än så, sedan den lilla flickan växte i mammas mage. Det skriver användaren animalilo på sin Instagram-sida.

Den åtta år gamla ragdoll-katten Pitocha blev räddad när han bara var tre månader gammal och har sedan dess haft ett starkt band med sin matte och husse. Så när matte blev gravid ville Pitocha inte lämna hennes sida utan låg hela tiden nära och gosade in sig i mattes mage.

På sin Instagram-sida berättar ”Animalilo”, en veterinär från Frankrike, hur hennes numera 8-åriga ragdoll Pitocha har hittat en ny bästis i mattes och husses bebis. Alltsammans började redan när matte var gravid och han alltid låg nära och höll ett vakande öga över henne.

 

Ett foto publicerat av @animalilo

– Pitocha var alltid nära mig och min mage under tiden som jag var gravid. Han var överallt och vägrade att lämna min mage. Det var så varje dag, säger ”Animalilo”, som vill hålla sitt namn privat, säger hon till LoveMeow.

Enligt ”Animalilo” är det här inte första gången som Pitocha vakar över en bebis. Redan när hon väntade sin första dotter så fanns han där för henne – och bebisen.

– Han gjorde precis samma sak när jag väntade min första dotter och han älskade att sova nära när hon väl kommit ut, säger hon och fortsätter att han nu vakar över bebis nummer två:

– Sedan vi kom hem från BB har han knappt lämnat hennes sida.

Ett foto publicerat av @animalilo

De båda kompisarna är oskiljaktiga och trivs väldigt bra i varandras sällskap.

– Han lämnade mig för mina barn när de föddes, berättar hon för The Dodo och fortsätter:

– Han är en riktigt bra vaktkatt för huset. Han är den typen av katt som skäller på brevbäraren eller sopgubben när han tittar ut genom fönstret.

Ett filmklipp publicerat av @animalilo

 

Pitocha vill hela tiden vara nära sin ”lillasyster” och håller koll så ingenting ska hända henne.

Ett foto publicerat av @animalilo

 

Även när det är dags för frukost, lunch eller middag för den lilla så finns Pitocha där och övervakar så att allting går rätt till.

Ett foto publicerat av @animalilo

 

Bästa stället i hela vida världen!

Ett foto publicerat av @animalilo

 

Hand i tass – nästan i alla fall.

Ett foto publicerat av @animalilo

 

Klapp klapp på bästa kompisen Pitocha!

Ett filmklipp publicerat av @animalilo

 

Vill du vara med i vår mammagrupp de luxe på Facebook? Gör som över 17 000 andra och följ oss även där

bylinepearl01