Björn Lilja trodde att han hade fått parkeringsböter. Men när han plockade upp boten såg han att den var något helt annat...

”APRIL APRIL. Du har inte fått p-böter. Du har fått en teckning av barnen på förskolan Korken”, stod det nämligen på den gula lappen.

– Visst var det härligt. Det var ju dagens bästa aprilskämt. Man vet ju hur man reagerar när man ser en p-bot på sin bil, man blir bara kall, och så var det en så bra kombination av ett skämt och dessutom en teckning från ett dagisbarn. Så då vände ju hela upplevelsen fullständigt, säger Björn Lilja till Metro.

Mellan 10-20 bilar fick ”parkeringsböter” från förskolan.

– Det började när vi var ute på promenad och hade sådana här gula reflexvästar på oss. Då såg barnen att p-vakterna också hade det och tyckte det var häftigt och började leka att de var p-vakter, berättar förskolechefen Joel Eriksson för Metro.

I går fick barnen därför vara parkeringsvakter ”på riktigt”. Först gjorde de teckningar på gula lappar, sedan drog de på sig sina reflexvästar, tog med sig walkie talkies gjorda i kartong och gav sig ut på jakt efter bilar som stod fel 🙂

Missa inte vårt exklusiva erbjudande just nu! 5 nr av mama + 2 handdukar + doftljus + handtvål + body lotion för bara 149 kr! Passa på – du hittar erbjudandet här!