Visa din kärlek med ett smycke!

Örhänget är ofta det sista vi sätter på oss när vi gör oss i ordning, den sista ”touchen” för en fulländad look. Att ge bort en smycke i julklapp eller till födelsedag är en uppskattad gåva, ett ovärderligt minne som kan bäras både till vardag och fest. Hos Pandora finns smycken för alla kvinnor, stilar och tillfällen.

Stanna tiden…

Stanna tiden en stund, skapa omtanke och eftertanke. Ett smycke är en speciell gåva som visar hur mycket du bryr dig om din vän eller kärlek. Fyll ett armband med betydelsefulla charms och skapa en alldeles egen unik stil.
Eller ge bort vackert glittriga örhängen som väcker uppmärksamhet – och få tiden att stanna till en stund.

pandora-smycken-1-640x165

1. Glittervingar 2. Hängande ornament 3. Hängande blad 4. Glittrande cirklar
Bli inspirerad och bläddra i Pandoras senaste julkatalog här!

modell-pandora-640x382

modell-Pandora

Överraska

Uppskatta någon du håller av med en spontan gåva. Ge bort ett personligt armband – en överraskning hon alltid kommer bära med sig.
Ge bort både örhängen och skräddarsy ett armband efter personlig smak och stil. En perfekt present som går att fylla på år efter år, vid födelsedagar, barnafödelse, dop, konfirmation och bröllop.

pandora-smycken-2-640x189

pandora

5. Armband 6. charm med guldhjärta 7. Glittrande stjärna 8. Vingar som örhängen
Se Pandoras senaste julkollektion här!

modell-640x418

Pandora

Mixa och matcha

Alla kvinnor älskar att känna sig vackra, oavsett ålder. Att ge bort ett smycke i gåva är ett säkert kort som aldrig går ur tiden.
Mixa och matcha guld och silver med glittriga pärlor och stenar och skapa en sober, tidlös stil som är lika snygg till festblåsan som till vardagslooken i kavaj och blus.

smycken-3-640x172

9. Blå droppar 10. Armband med guldlås 11. Stjärnhänge 12. Charm med blå sten 13. Guldcharm
Se Pandoras exklusiva julerbjudande här!