Nu slipper du snubbla över dammsugaren, skurmoppar och hinkar! 

Låt den lilla städroboten glida runt hemma och göra grovjobbet, medan du njuter av familjens umgänge.

Med iRobot får du ett nystädat hem, varje dag!

Nu slipper du dåligt samvete över när du torkade golven senast, eller vems tur det är att dammsuga! iRobots popularitet sprider sig som en löpeld jorden runt.

Starta iRobot och åk till jobbet! Eller kryp upp i sängen och läs en bok med barnen, medan den lilla roboten gör grovjobbet hemma. Allt fler upptäcker fördelarna med den lilla roboten som på egen hand både dammsuger och torkar golven.

iRobots toppmodeller inom dammsugning och golvtvätt är Braava 380 som dammar och torkar golven, Scooba 450 som skurar golven och Roomba 880 som dammsuger med ett optimerat HEPA-filter.

Effektivisera din tid och låt iRobot göra jobbet!

iRobot Scooba 450

Med sin nya trestegsprocess är nyheten Scooba 450 unik i sitt slag. Den lilla roboten både dammsuger och tvättar dina golv. Scooba 450 rengör golven tre gånger bättre än sina föregångare och tar bort ända upp till 99,3 % av golvens bakterier!

Robotdammsugaren har sensorer som känner av både möbler, trappavsatser och mattkanter och den rör sig smidigt över golven. Nu slipper du krypa på alla fyra eller flytta tunga möbler. Tack vare sina borstar kommer den åt smutsen längst intill kanterna på väggarna.

Rengör i flera steg

I första steget dammsuger roboten och sedan med hjälp av lite vatten eller iRobots Hard Floor Cleaner löser den upp eventuella fläckar.

I steg två använder roboten sina effektiva borstar som snurrar 600 varv i minuten samtidigt som den avlägsnar de upplösta fläckarna på golvet från steg 1.

Sista steget skurar iRobot golven, precis som när du svabbar med en golvmopp. iRobot fungerar på de flesta typer av golv och ger dig ett rent och fräscht golv.

iRobot Scooba har två lägen, 40 minuters städning eller 20 minuter för mindre rum. iRoboten har laddningsbara batterier och dess tank för rengöringsmedel eller vatten är enkel att fylla på. Den stilfulla städhjälpen säljs i de flesta stora varuhus och fackhandlar i Sverige.

iRobot Braava 380

Nu slipper du skurhinkar och illaluktande moppar! Den tystgående roboten iRobot Braava 380 är designad att smidigt och enkelt rengöra golvet systematiskt, rum för rum. Den både sopar och tvättar golven och passar på alla hårda golvytor som plattor, vinyl, laminat och de flesta trägolv.

Allt du behöver göra är att sätta på fiberduken och trycka på start. Du kan välja på två program, sopprogrammet som kör upp till 4 timmar på batteriet eller tvättprogrammet som kör upp till 2,5 timmar.

iRobot är extra tystgående och har en gps-funktion som kommer ihåg var den redan rengjort och vad som är kvar att städa.

Roboten rengör under möbler och längs väggar och har sensorer som känner av kanter och trappavsatser. iRobot stängs av automtiskt när den är klar.

iRobot Roomba 880

iRobots senaste modell Roomba 880 har ny teknologi och en mer avancerad rengöringsprocess som tar dammsugningen till nya nivåer.

iRobot Roomba 880 har ett uppdaterat system med en fem gånger mer kraftfull motor, 50 % bättre pickup och trasselfria avskiljare, vilket gör det extremt lätt att underhålla och rengöra.

Roomba är extra bra för dammallergiker, astmatiker och djurägare. Ett optimerat HEPA-filter kapslar in alla partiklar som damm, kvalster och pollen och hindrar dem från att slungas ut i luften igen, något som sker på de flesta vanliga dammsugare. 

Roboten ger dig mer tid till familjen

Förinställ din iRobot Roomba 880 och kom hem till ett nystädat hem, varje dag!

Programmera roboten att bara ta vissa rum eller hela hemmet. Roombas sensorer känner av trappavsatser, sladdar, mattfransar och tofsar och trasslar inte in sig. Dess stötdämpare känner av både gardiner, säng – och soffkappor och tar sig lätt under för att rengöra.

Roomba 880 känner också av graden av smuts på golvet och städar tills det är helt rent och skapar därför ett bättre inomhusklimat än om du hade städat själv. Den lilla städhjälpen tar sig fram på ställen du inte når och den klagar varken över tidsbrist eller ont i ryggen!

Robotdammsugaren är en dröm för alla allergiker, astmatiker, stressade föräldrar eller alla som är trötta på att dammsuga!