I annonssamarbete med MOUNTAIN BUGGY

Barnvagn som barnvagn, eller? Har du svårt att hitta rätt bland alla bäst i test, tips och rekommendationer? Så här väljer du barnvagn utan att bli gråhårig på kuppen.

Duovagn, singelvagn, fyrhjulsdrift, handbroms, syskonvagn…? Att välja barnvagn kan vara en djungel, eller superhärligt. Det beror på hur du förbereder dig. Bästa knepet när du ska köpa ny barnvagn – börja med att fundera på dina behov. Vad är du för typ, vad gör du på fritiden, hur bor du, hur många barn har du? Välj därefter ett märke som är pålitligt och som har fokus på säkerheten.

Don efter person, brukar det ju heta. Så, vilken barnvagnstyp är du?

”Jag vill kunna ha barnvagnen både i stad och i terräng.”

De här funktionerna bör din barnvagn ha:

 • smidig storlek för löprundor, terräng och äventyr utomhus
 • enhandsgrepp för att fälla ihop vagnen
 • säker handbroms

Du som är (eller vill bli) aktiv och söker en vagn för fartfyllda dagar. En barnvagn som är säker nog att du kan jogga med, smidig för dagarna i city och stadig nog att ta med ungarna på utflykter och härliga äventyr i utanför stan. Funkar samma vagn också till vardags har du dragit jackpot.

Skötväskan, matkassen eller träningsväskan får plats i Mountain Buggy duet singelvagn. Den har samma bredd som en enkelvagn, samt en handbroms för de branta backarna. Suveränt för både joggingturen, utflykten och i tuffare terräng. På Babyland hittar du Mountain Buggy.

”Barnvagnen måste vara smidig i city.

De här funktionerna bör din barnvagn ha:

 • en barnvagn som är lätt att manövrera i stan
 • vagnen är enkel att fälla ihop, du gör det med en hand!
 • vändbar sits

Citymammans vagn är liten och smidig men samtidigt tålig och rymlig. Den ska få plats i trånga hissar, funka på både kullerstenar och i lekparker. Gärna gå att vända så att barnet kan åka framåt så småningom. Och så ska den vara snygg så klart!

Snygg och elegant och samtidigt säker, hopfällbar och lätt att manövrera i folksamlingar. Mountain Buggy cosmopolitan uppfyller alla önskemål. På Babyland hittar du Mountain Buggy.

”En praktisk vagn för två, med många funktioner, tack!”

De här funktionerna bör din barnvagn ha:

 • enkelt att fälla ihop med bara en hand – och packa in i bilen
 • smarta funktioner som svängbara framjhul, vändbara sittdynor, plats för packning
 • plats för två barn i samma eller olika ålder

Du är praktiskt lagd och vill att vagnen ska funka i vardagens bestyr, och samtidigt vara ergonomisk och passa dina barn. Du har barn nummer två på väg och behöver en smidig vagn till dem båda. Vagnen för dig är en Mountain Buggy duet för två barn, som är lika bred (smal) som en enkelvagn. Den funkar utmärkt i såväl stan som i terräng.

 

Syskonvagnen som är lika bred som en enkelvagn. Mountain Buggy duet är den ultimata vagnen för både tvillingar och syskon i olika ålder.

”Trendig barnvagn som är snygg och smart, finns det?”

De här funktionerna bör din barnvagn ha:

 • elegant och lyxig vagn
 • enhandsgrepp för att fälla ihop vagnen
 • smidig och enkel att manövrera

Bara för att du blivit förälder behöver det inte betyda att du inte kan vara elegant, stilren och lyxig längre. Varför inte välja en vagn med tyg som inspirerats av modevärlden i snygg melange, och med matchande skötväska? Smidig, lyxig och elegant. Självklart sitter din älskling ergonomiskt, säkert och kan vändas framåt när det blir dags.

Moderiktig barnvagn? Ja det finns! Med Mountain Buggy cosmopolitan luxury in GEO är du alltid rätt. Elegant och lyxig vagn med många smarta funktioner.

Gemensamt för alla Mountain Buggy-barnvagnar är att du kan fälla ihop dem med en enkel enhandsfattning, de är smidiga (bara 63 cm breda) och har gott om förvaringsutrymme. Alla vagnar fungerar bra från nyfödd och upp i småbarnsåren. För ett familjeliv utan gränser.

Läs mer på Mountain Buggy.