Vågar du anta utmaningen? Biggest challenge är ett initiativ för att engagera oss att ta enkla men viktiga steg för en mer hälsosam livsstil. Veckans utmaning handlar om våra älskade snacks!

Under tio veckor blir du utmanad av tränaren från Biggest loser, Sabina Dufberg, att genomföra olika förändringar i vardagen – allt från kostutmaningar till enkel med effektiv träning som du utan problem kan göra hemma!  Här på mama.nu och Biggest losers egen Facebook-sida kommer det varje vecka  en ny utmaning som inspirerar dig i vardagen.

De flesta av oss  kan med små medel kan ta viktiga steg för att må bättre, genom att delta i dessa övningar och utmana oss själva – ett steg i taget. Det handlar inte om att lägga om hela sin livsstil, något som kan vara svårt att hålla på lång sikt, utan istället att göra de små valen som tillsammans bidrar till ett friskare och hälsosammare liv!

Håll utkik efter nästa veckas utmaning och lycka till (förra veckans utmaning hittar du här) – missa inte heller nya säsongen av Biggest Loser som sänds tisdagar i Sjuan!