Vårt bästa presenttips på Mors dag – vad passar din mamma?

Snart är det Mors dag och visst vill du ge din mamma den perfekta presenten? Något som verkligen visar hur mycket du uppskattar henne, något som hon kan använda dagligen och som aldrig blir omodernt utan fortsätter att hålla stilen.

Pandoras smycken är uppskattade accessoarer som håller år ut och år in och aldrig går ur tiden. Framförallt är de personliga – både att ge bort och att få. Aldrig blir man så glad som när man får ett smycke från någon man tycker om, som har valt ut just det här smycket åt just mig. Det är utan tvekan den bästa presenten till någon som förtjänar lite extra omtanke och kärlek – som mamma på Mors dag. Smycket ska synas, bäras med stolthet och samtidigt andas personlighet. Pandoras örhängen är ett bra exempel på personliga smycken, där du enkelt hittar ett par som passar just din mamma.

panoramorsdagpearl-460x300

Ett par klassiska pärlörhängen lyfter varje outfit och ger bäraren omedelbar stil – även de enklaste jeans eller till och med mysoverall ser genast ger genomtänkta och eleganta ut. Mamma går från söndagsslapp till chict avslappnad! Har din mamma redan en mer damig look kommer hon bli förtjust över att du så på pricken vet vad hon gillar och behöver.

pandoramorsdagflower-460x300

Är din mamma den jordnära, omhändertagande typen som får alla, oavsett om det är barn, hundar, gäster eller barnbarn, att känna sig lika välkomna med sin fantastiska mat och sina goda bakverk? Eller lever din mamma för sin trädgård eller sommarstuga med magiskt prunkande och omskötta blomarrangemang och rabatter? Din mamma kanske har hittat träningsintresset? I alla de här fallen är armband och ringar något som mest är i vägen och riskerar att bli bortglömda – ett par söta, nätta örhängen stör inte vid någon hobby och behöver inte tas av hela tiden när händerna behövs tvättas. Den fina blomdesignen gör de här örhängena lika passande oavsett om det är vardag eller fest.

pandoramorsdagrosett-460x300

Blommor, godis och en god middag är alltid uppskattade gåvor och så även på mors dag – men varför inte göra mamma lite extra glad och ge henne en present som hon kan använda i många år?

De här vackra silverrosetterna med kubiska zirkoner gör varje mamma glad och har en tidlös, klassisk design som håller år efter år. Kanske en välkommen present till mamman som bevarat flickan inom sig och inte riktigt anammat en klassiskt damig stil?

panoramorsdaghjarta-460x300

panoramorsdaghjarta

Inget säger ”jag tycker om dig” som ett hjärta, och hur mycket kärlek uttrycker då inte två? Det här enkla men vackra paret örhängen är en perfekt present till alla mammor (eller varför inte till dig själv så du kan vara säker på att bli ordentligt firad på mors dag). Bor din mamma långt ifrån dig – se till att köpa örhängen i god tid så du kan skicka dem till henne.

Hos Pandora hittar du örhängen och många andra fina presenter till mamma – kanske fyller hon år snart och de kan komplettera örhängena hon fick med något annat fint smycke? Här tipsar vi om fler välkomna presenter både till mamma och andra som förtjänar något vackert (passa också på att tävla och vinn smycken)!

Från och med 15 maj erbjuder Pandora 25% rabatt vid köp av två par örhängen. Perfekt inför Mors Dag!