Vårens vackraste smycken! – Unika presenter för alla tillfällen

Vårens vackraste smycken skapar du själv, på nolltid! Välj din kedja, charm eller örhänge och kombinera i oändlighet. Uppskatta en vänskap eller bara ge dig själv en värdefull gåva. Ett smycke är ett minne du bär med dig för alltid!

Trendigt, tufft, personligt, romantiskt, klassiskt och med en exklusiv touch. Vårens smycken har något för alla smaker och stilar. Gör Pandoras avslöjande test och skapa ett smycke från de utvalda godbitarna!

pandora-mothers-day-640x444

pandora mothers day

Skräddarsy smycken och uttryck livets händelser med olika charms i både silver, guld och vackra ädelstenar. Matcha stjärntecken, bokstäver, stenar och pärlor efter humör och tillfälle. Pandoras charms är en perfekt present som går att fylla på år efter år, vid födelsedagar, barnafödelse, dop, konfirmation och bröllop.

pandorany-640x447

pandora mothers day

Fånga ögonblick, stanna tiden och låt smycket tala. Med vårens kollektioner Vår 2015 och Morsdag kan du enkelt kombinera alldeles unika smycken som ingen annan har. Skapa ett betydelsefullt mor & dotter armband där ni väljer varandras charms, inspireras och hitta vackra kombinationer för både halsband, armband och örhängen.

pandora-blue-640x466

Skapa en egen personlig, tidlös och elegant kollektion med ett färgtema. Midnattsblått läderband tillsammans med blå kristaller och cubic zirconia ger en exklusiv och stilfull look som är lika snyggt till vårens outfit med jeans och blus, som till sommarens vita coctaildress! Hos Pandora finner du över 600 olika delar att välja bland!

pandora-ringar-640x253

Mixa och matcha breda ringar med vackert sirliga ringar i silver, guld och stenar. Oavsett om det är en ring eller ett halsband, ge bort en gåva till någon som betyder något… och samtidigt ger du bort ett minne för livet!

Vill du vinna ett armband med charms? Var med och tävla HÄR!