I annonssamarbete med SUAVOO

Årets största skönhetsnyhet är också vår nya bästa vän – äntligen får även trötta mammor utan egen tid också möjlighet att hinna göra sig extra fin till jul- och nyårshelgens fester.

Hollywoodkändisarna gör det sedan länge – tar hem proffs för styling och skönhetsbehandlingar. Och nu kan du också göra det – utan att det kostar skjortan eller tar tid från familjen. En blow-dry kanske skulle sitta fint innan festen på lördag. Och varför inte en fräsch sminkning?

Med appen Suavoo, behöver du aldrig mer fundera över hur du ska hinna med att äta, lämna på förskolan, träna och springa på skönhetsbehandlingar under en och samma timme. Du bokar du enkelt din behandling en tid som passar dig och familjens schema – och du väljer plats.

Boka behandling i Stockholm – och låt stylisten komma hem till dig!

Du kan boka skönhetsbehandlingar som håruppsättning eller blow-dry, gellack, pedikyr eller festsminkning. Du kan till och med få en spraytan hemma! Kolla in recensioner av de olika specialisterna och välj sedan den behandling du önskar. Din stylist kommer hem till dig, eller den plats du väljer, tiden ni kommit överens om. Enklare än så kan det knappast bli.

Skönhetsappen Suavoo har drygt 150 stylister kopplade till sig. Varför inte boka två stylister samtidigt och få både makeupen och håret på plats?

Boka din behandling i appen, och välj en tid och plats som passar dig och ditt schema.

Appen som gör skönhet möjligt – även i en stressig vardag

Suavoo är en skönhetstjänst som med hjälp av en ondemand plattform kopplar ihop professionella stylister och dem som vill njuta av skönhetstjänster på sina egna villkor. Det finns även möjlighet att göra paketbokningar till förmånligare priser och boka kurser.

Med Suavoos enkla bokningsprocess kommer du i kontakt med ett 100-tals stylister i Los Angeles, Orange County och Stockholm. Du får skönhetsbehandlingen till önskad plats och utförd av en stylist du själv valt.

Tips! Sminkning, håruppsättning eller manikyr för hela tjejgänget är en kul överraskning på förfesten. Suavoo erbjuder gruppbokningar till bra priser. Boka i appen och stylisten knackar på dörren.

Alla stylister är noggrant utvalda och kvalificerade av Suavoo för att säkerställa hög kvalitet och resultat. Självklart tar alla med sig sina egna produkter och verktyg. Läs mer om appen här.