Tävling: vinn ett förebyggande luskit – och låt lössen stanna på förskolan!

Går det löss även på ditt barns förskolan? Vi trodde väl det. Tävla om ett förebyggande luskit från Lincin Prevent och låt familjen slippa lössen i år!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD. ETT VARMT TACK TILL ALLA DELTAGARE!

Precis lagom till vabbruari kulminerar lusperioden – på förskolan, i skolan och som resultat av detta tyvärr också arbetsplatsen. Genom att arbeta förebyggande och spraya håret med Linicin Prevent förebyggs löss, och med dessa tillhörande gråt och tandagnissel, enkelt.

Metoden är lika enkel som säker, Linicin Prevent sprayas på torrt hår, håller i cirka 7 timmar och ger inte upphov till resistens. Linicin Prevent innehåller munkpeppar och eukalyptusarom, dofter som lössen inte gillar och därmed undviker håret.

medalinicin-2000x1300px_produktbild

Linicin är medicintekniska produkter, läs användarinstruktionen noga innan användning. Marknadsförs av Meda AB, www.linicin.se.

Nu kan du vinna ett luskit till din familj, det innehåller Linicin Prevent som är en förebyggande spray och Linicin Shampoo som behandlar löss. Allt du behöver göra är att svara på frågan i formuläret nedan.

 

Tävlingen pågår mellan 15 februari tom den 1 mars. Observera att eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och att du godkänner Bonnier Tidskrifters villkor när du tävlar.

Se mer om hur du kan förebygga löss i den här filmen.