Har ni världens roligaste tjejgäng? Är en av er gravid? Var med och tävla om en överrasknings-babyshower för din kompis.

Nu letar mama, i samarbete med Pampers, efter ett inspirerande, roligt och härligt tjejgäng som vill göra något extra för sin gravida väninna. Vinnaren får besök av mamas team och Knivlisa som fixar en oförglömlig babyshower. Dessutom publiceras festen med bilder och text i ett reportage i tidningen och på Knivlisas och Frida Fahrmans bloggar.

pampers-bild

Motivera varför just du och ditt tjejgäng ska vinna en babyshower – med text, bild och/eller film. Tävlingen pågår under perioden 1 oktober–31 december 2016 och sex vinnare utses under denna period. En av dessa sex får besök av mamas team och Knivlisa – och vi ordnar en babyshower som ni sent kommer att glömma. Denna babyshower kommer att dokumenteras och presenteras i ett reportage i tidningen. De övriga vinnarna får ett lyxigt babyshower-kit hemskickat till sig (minimum värde 1500 kr). Ni dokumenterar era babyshowers och vi visar era bilder och filmer i Knivlisas och Frida Fahrmans bloggar.

Papmers-hjartbalk (1)

En jury bestående av mamas redaktion och representanter för Pampers utser vinnarna, och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Du som tävlar får inte arbeta på Bonnier tidskrifter eller Procter & Gamble.

Vinnarnas bilder kommer att användas i mamas kanaler, både i magasinet, på mama.nu, i de aktuella bloggarna och i våra sociala kanaler. Vinner du första priset har du dessutom chansen att bli tillfrågad om att vara med i Pampers egna kanaler.

Genom att tävla accepterar du villkoren för tävlingen enligt ovan. Tävlingen pågår till och med den 31 december 2016.Här läser du våra villkor.

pampers-blojor