Det började som en pushpresent – nu är det en tradition för hela familjen. Varje Mors dag får Sophia en "charm" från smyckesmärket Pandora av sina barn. "Vi skapar gemensamma minnen som binder oss samman", säger hon. Nu kan du vinna ett eget Charm från Pandora.

När Sophias, 29, dotter Lea, 5, föddes fick Sophia en armband som pushpresent av sin make Johan. Armbandet pryddes av en ”mother-daugther”-charm som symboliserar det speciella bandet mellan en mamma och hennes barn.
”Jag pillar fortfarande på det där hjärtat varje dag och minns förlossningen och vårt första möte med henne”, säger Sophia. ”Sedan på min första Mors dag, när Lea var bara ett halvår, ”köpte” hon en mammacharm till mig. Så gulligt!”

Efter Lea kom Vera, nu 1,5, och charmsen på Mors dag blev en tradition för hela familjen.
”Vi kan titta på dem tillsammans och komma ihåg vad vi gjorde just det året. Sedan har vi fyllt på med andra minnen också, som när jag och Johan åkte till Paris och han överraskade mig med ett litet Eiffeltorncharm på hotellrummet. Det finns liksom en charm för varje tillfälle, det är det jag gillar så mycket! Barnen, speciellt Lea, älskar också armbandet, och vill ofta prata om vad de olika charmsen symboliserar.”

Pandora har ett brett utbud av charms och nu kan du vinna din favoritcharm samt armband i silver (till ett värde av 1500 kronor). Allt du behöver göra för att vinna är att svara på frågan nedan samt berätta hur du vill bli firad på mors dag.

_DSC0360

Här kan du läsa våra villkor