Äntligen är våren här! Har ditt hår hängt med i svängarna eller känns det vintertrött? Här är tips som gör håret friskt och fräscht igen!

Vissa tips är ju mer grundläggande än andra – är ditt hår exempelvis fullt av kluvna hårtoppar är det tyvärr bara en ordentlig klippning som hjälper. Men mot lite allmän risighet och för att behålla ett vackert hår i fortsättningen finns det faktiskt en hel del du kan göra själv.

Här är några grundläggande tips som är enkla att ta till sig och lägga till dina vanliga rutiner:

 • Borsta ditt hår varsamt före hårtvätt.
 • Har du känslig hårbotten, använd ett milt schampo, annars kan du prova ett stärkande och vårdande schampo som nya Priorin Schampo. Priorin Schampo innehåller naturliga växtextrakt för hår som behöver extra näring och är lämpligt för daglig användning.
 • Skölj alltid ur schampot noggrant.
 • Använd borste av hög kvalité, gärna med rundade borst eller bredtandad kam.
 • Låt håret vara utsläppt så ofta som möjligt.
 • Skydda håret mot starka solstrålar.

   De här tipsen handlar ju om att behandla håret från utsidan, men det är minst lika viktigt att behandla håret inifrån för att nå ett långsiktigt resultat.

   Se till att äta en välbalanserad och hälsosam kost och ge ditt hår lite extra näring och kärlek i form av kostillskott. Särskilt viktigt är det att hårrötterna får den näring de behöver – de spelar en central roll för hårväxten eftersom det är här hårcellerna byggs upp och håret får sin färg. Kosttillskottet Priorin innehåller biotin som ger rötterna näring och hjälper håret att behålla en normal tillväxt och många som provat Priorin upplever att de får ett blankare, kraftigare och mer välmående hår.

   Förutom biotin innehåller Priorin också hirsextrakt, aminosyran L-cystin samt pantotensyra (B5-vitamin). Kom bara ihåg att eftersom hår växer sakta bör du använda Priorin under minst 8 till 12 veckor för att uppnå bästa resultat!