Slipp gulaktiga fläckar på ljusa kläder (sommarens favoritplagg är räddade!)

Trött på att få dina och kidsens kläder missfärgade? Nya NIVEA SUN med Clothing Protection skyddar er mot solens skadliga strålar samtidigt som kläderna slipper onödiga fläckar.

De syns först när du tvättat plagget, gulaktiga fläcken som uppstår på grund av att du använt solcreme. Med sorg i hjärtat lägger du undan dotterns vita sommarklänning och din egen bikini. Det gör ont att skiljas från sina älsklingplagg, särskilt när de förstörs av onödiga fläckar. Det är vanligt att de som har fått sina kläder förstörda av solcreme inte förstår vart fläcken kommer i från eftersom fläckarna märks först efter att plagget har tvättats.

 

Det spelar ingen roll vilket märke det är eller hur många kronor du lagt på ditt solskydd – det är när UV-filtret i solcremen reagerar med vatten och tvättmedel i tvättmaskinen som fläckarna skapas. Ju högre SPF, desto fler filter och desto större risk för fläckar. Att slänga kläder är också dåligt ur miljösynpunkt. Årligen slänger vi åtta kilo kläder per person, hälften av dem på grund av fläckar, enligt siffror från Naturvårdsverket.

Men nu finns en lösning på problemet! NIVEA SUN Clothing Protection är en revolutionerande formula som skyddar kläderna från fläckar samtidigt som huden skyddas mot solens skadliga strålar. NIVEA SUN är världsledare på solskydd och har använt sin expertis för att skydda vår hud i decennier. Med den här nyheten blir NIVEA först i världen med att även hjälpa dig att skydda dina kläder från fläckar.

bild1-mama-2000x1000-1

Pssst… Protect & Moisture Clothing Protection finns i butiker från och med mars och kommer också i ett smidigt nytt roll-on- format för första gången – behändigt när du och barnen är på språng i sommarvärmen!

bild2-mama-2000x1000-1

NUVARANDE Slipp gulaktiga fläckar på ljusa kläder (sommarens favoritplagg är räddade!)
NÄSTA Så lagar du mat utomhus – våra 7 bästa tips!