Slipp gulaktiga fläckar på ljusa kläder (sommarens favoritplagg är räddade!)

Trött på att få dina och kidsens kläder missfärgade? Nya NIVEA SUN med Clothing Protection skyddar er mot solens skadliga strålar samtidigt som kläderna slipper onödiga fläckar.

De syns först när du tvättat plagget, gulaktiga fläcken som uppstår på grund av att du använt solcreme. Med sorg i hjärtat lägger du undan dotterns vita sommarklänning och din egen bikini. Det gör ont att skiljas från sina älsklingplagg, särskilt när de förstörs av onödiga fläckar. Det är vanligt att de som har fått sina kläder förstörda av solcreme inte förstår vart fläcken kommer i från eftersom fläckarna märks först efter att plagget har tvättats.

 

Det spelar ingen roll vilket märke det är eller hur många kronor du lagt på ditt solskydd – det är när UV-filtret i solcremen reagerar med vatten och tvättmedel i tvättmaskinen som fläckarna skapas. Ju högre SPF, desto fler filter och desto större risk för fläckar. Att slänga kläder är också dåligt ur miljösynpunkt. Årligen slänger vi åtta kilo kläder per person, hälften av dem på grund av fläckar, enligt siffror från Naturvårdsverket.

Men nu finns en lösning på problemet! NIVEA SUN Clothing Protection är en revolutionerande formula som skyddar kläderna från fläckar samtidigt som huden skyddas mot solens skadliga strålar. NIVEA SUN är världsledare på solskydd och har använt sin expertis för att skydda vår hud i decennier. Med den här nyheten blir NIVEA först i världen med att även hjälpa dig att skydda dina kläder från fläckar.

bild1-mama-2000x1000-1

NIVEA SUN Protect & Moisture med Clothing Protection skyddar huden mot UV-strålning samtidigt som den återfuktar. Produkten har ett högeffektivt UVA och UVB-filtersystem som ger ett omedelbart och pålitligt skydd.  NIVEA SUN Kids Moisturising Sun med Clothing Protection (SPF 50) Solcreme i sprayformat som skyddar kidsens hud mot UV-strålning samtidigt som den återfuktar snabbt och effektivt.

Pssst… Protect & Moisture Clothing Protection finns i butiker från och med mars och kommer också i ett smidigt nytt roll-on- format för första gången – behändigt när du och barnen är på språng i sommarvärmen!

bild2-mama-2000x1000-1

NIVEA SUN Kids Moisturising Sun Roll-on med Clothing Protection (SPF 50) Smidig roll-onförpackning för enkel solcremeapplicering på språng. Produkten är speciellt utvecklad för barns känsliga hud och är vattenresistent. NIVEA SUN Kids Moisturising Sun Pocket Size med Clothing Protection (SPF 50) Solcreme i behändigt fickformat som gör den enkel att ta med på vilket äventyr ni än ska ge er ut på.