Äntligen går det att hitta en riktigt bra ansiktsrengöring och ansiktskräm för under 200 kronor – som också är en kändisfavorit! Sverige är en av de sista länderna i världen där Cetaphil lanseras. Fram tills nu har man helt enkelt fått passa på när man var utomlands – men nu är det bara att gå till apoteket.

Det är inte bara filmstjärnor som Olivia Wilde och Charlize Theron som rekommenderar Cetaphil. Produkterna har länge rekommenderats för torr och känslig hud av hud- och barnläkare i hela världen. Cetaphil är en av världens mest sålda hudvårdsserier, med milt rengörande och mjukgörande produkter som passar hela familjen.

mama-cetaphil2

För barn..

Cetaphil Restoraderm Body Wash är en tvålfri återfuktande duschkräm för mycket torr och känslig hud.

cetaphil-restoraderm-dusch

  • Rengör, lugnar, återfuktar och bevarar hudens naturliga skydd
  • Hypoallergen. Passar både barn (från nyfödda och uppåt) och vuxna

Cetaphil Restoraderm Body Moisturizer är en mild och lugnande hudlotion som utvecklats speciellt för mycket torr, känslig och kliande hud.

cetaphil-restoraderm

  • Ger långvarig och lindrande återfuktning – gör huden mjuk och skön
  • Mycket lätt och behaglig att använda – gör inte huden fet

TIPS! Det är viktigt att återfukta huden regelbundet med till exempel lotion eller kräm. Är du väldigt torr ska du använda en återfuktande produkt så fort du varit i kontakt med vatten. Tänk också på att inte använda vanlig tvål för det torkar ut huden utan använd istället en återfuktande och mild duschkräm.

cetaphil-mama

 

För mammor och pappor…

Cetaphil Gentle Skin Cleanser är Cetaphils mest älskade produkt som rekommenderas av filmstjärnor, fotomodeller och hudläkare. Det är en mild ansiktsrengöring som även passar känslig hud.

cetaphil-gentle-cleanser

  • Ansiktsrengöring – för daglig rengöring och makeupborttagning
  • Bevarar hudens naturliga skyddsbarriär
  • Sköljs av eller torkas bort efter tvätt – så mild att den kan lämnas kvar på huden

Cetaphil Facial Moisturizer är en skön ansiktskräm särskilt anpassad för torr hy. Innehåller vitamin E, glycerin och mandelolja. Absorberas snabbt utan att täppa till ansiktshudens fina porer.

facial-moisturizer

  • Lätt och enkel att använda – går snabbt in i huden och ger den fukt
  • Parfymfri och mycket mild – lugnar känslig och irriterad hud
  • Daglig användning förbättrar hudens förmåga att behålla fukt

…det har precis kommit två nyheter från Cetaphil som passar normal, kombinerad och fet hud: Cetaphil Facial Cleanser och Cetaphil Daily Facial Moisturizer!

TIPS! Torr och eksembenägen hud går inte att bota. Men det går att lindra symtomen – irritation, rödhet, klåda och fnasighet. Underhåll hudens egen skyddsbarriär genom att smörja in sig regelbundet med produkter som är anpassade för den egna huden. Välj hudvård med omsorg och hitta produkter som både reparerar och hjälper huden att komma i balans.