I annonssamarbete med BROTHERS

Fars dag. Det är samma visa varje år – ju närmare dagen kommer desto mer växer presentstressen. Ska jag köpa strumpor i år igen? Räknas det att slå in kramar? Nu kan du andas ut, här är genvägen till bästa (och snyggaste) Fars dag-presenten.

Att hitta den perfekta presenten till Fars dag blir lätt en smått panisk upplevelse. Ofta slutar det mer i en jakt på att åtminstone hitta någonting alls till den kära pappan. Självklart handlar det inte om att vi inte uppskattar männen, snarare är det livet, dagis-snurren, jobbet ja allt det där andra som kommer i vägen.

Om fantasin tryter vill vi hjälpa dig med Fars dag-presenten med ett Fars dag-hack. Här har vi tillsammans med Brothers plockat ihop en smart tipslista med eleganta och stilrena presenter för alla plånböcker. Dagen är räddad!

1. Tröjan – en klar favorit

TRÖJA CRANE CABLE

Bästa tipset till Fars dag – den sköna tröjan som passar lika bra med kavaj och skjorta som till blåjeans på söndagspromenaden.

Det här kan vara höstens (och vårens) snyggaste tröja. Kabelstickad, smal och med elegant passform – i flera fina höstfärger. Kommer garanterat bli pappas nya favorit. Dessutom till ett bra Fars dag-pris, 599 kronor till och med 14 november. (ordinarie pris 799 kronor).

2. Näsduken – alltid rätt

Accessoarer är ett säker kort på Fars dag. Det lilla extra för den modemedvetna pappan är en näsduk i elegant mönster och fin kvalitet. En klockren present för pappor med stil. Bra pris också, 249 kronor.

Att vika en näsduk är en konst. En liten accessoar som lyfter hela looken. Och gör sig bra i paketet till far. Att ge bort en slips i Fars dagspresent är inte alls fantasilöst. Välj en udda slips, eller en riktigt elegant och moderiktig av hög kvalitet.

3. Den klassiska fars dagspresenten – slipsen!

Slipsen – en accessoar som har legat i paketen lika länge som som Fars dag har stått i almanackan, finns i lika många varianter som det finns pappor. Vårt modetips den här säsongen är sobra färgtoner. Finns för 299 kronor och uppåt.

4. En skjorta till slipsen

OXFORDSKJORTA STEVE REGULAR FIT

Är du osäker på storleken? I alla Brothers butiker får du professionell hjälp av riktigt kunnig personal.

Skjortor kan väl pappan nästan inte ha för många av? Satsa på en klassisk oxfordskjorta, som blir upphottad i en ny och skön färg. East West har en snygg modell med button down-krage. Kanske bränd okra blir pappas senaste all round-plagg? Pris, 599 kronor.

5. Mössa + halsduk gör fars dag

Mössa och halsdukar.

Ett eller två paket till Fars dag? Mössa och vantar att matcha och mismatcha är ett hett tips.

En snygg mössa är något man inte alltid unnar sig själv. Förra säsongens gamla noppiga får ofta hänga kvar. Det gör mössan till en utmärkt Fars dags-present. Den här från Riley är i 100 procent ull så den är inte bara stilig, den håller värmen också. Under trehundralappen.

Känner du dig lite extra givmild kan mössan med fördel kombineras med en halsduk, för att matcha looken (299 kronor) eller bryta av i en annan stil (499 kronor).

6. Underbart under

Personlig present på Fars dag. Välj och vraka bland kalsonger och strumpor, vilket mönster och vilken färg är just din kära pappa?

Kalsonger och strumpor funkar alltid till Fars dag. Matcha och mixa hur du vill med de här kalsongerna från Riley – utan onödiga sömmar och lappar. Bara sköna helt enkelt. Du kan köpa tre boxers för 299 kronor. Så bra pris att du kanske också slår till på ett (eller tre) par stiliga strumpor till pappa. Just nu får du tre för 99 kronor.

7. Presenten som räddar liv

Brothers är huvudsamarbetspartner till Mustaschkampen 2017.

Brothers är huvudsamarbetspartner till Mustaschkampen 2017.

Presenten som räddar liv. Den kanske bästa och mest prisvärda present du kan ge bort på Fars dag är mustaschprydda strumpor från Riley i mjuk bomullsblandning.

Du får 3 par strumpor för 99 kronor, varav 50% går oavkortat till Mustaschkampen  som är en fond instiftat av Prostatacancerförbundet. Prostatacancer är Sveriges vanligaste cancersjukdom och en slant till Mustaschkampen kan göra stor skillnad.

Du hittar alla våra tips, plus många fler plagg och presenter hos Brothers.