”Vill man vara fin, får man lida pin.” Ett uttryck som refererar till att sitta still, inte smutsa inte ner sig och lek för guds skull inte. Festkläder helt enkelt. Men måste det vara så? Inte alls. Idag finns högkvalitativa festkläder som tål säsongens vildaste jullekar.

Varje år klappar julen på tidigare än föregående år. I affärerna står julen i full (amaryllis)blom och hos tidiga tomtar spelas julmusik redan i november. Tråkigt kanske, men varför inte omfamna möjligheten att få alla måsten gjorda i god tid och få mer tid för mys? Som säsongens festkläder till exempel.

algtroja-popfest-7nov16-mama-ca

Med lite planering riskerar du inte att stå utan vare sig julskinka eller vinterns mysigaste älgtröja

 

Lika fin som mamma och pappa – fast på barns vis

Ända sedan de designade sitt första randiga plagg har Polarn O. Pyret gjort kläder som barn ska kunna leka i. Eller som de själva skriver: ”kläder som låter barn vara barn”. Idag finns ett brett utbud av slitstarka och kvalitativa barnkläder som inbjuder till lek. Med festkläder har det dock varit en annan femma. Inte sällan är de gjorda i material som är obekväma, ömtåliga eller svåra att tvätta.

Kläderna från Polarn O. Pyret har däremot inga sådana begränsningar, med detaljer som gör hela skillnaden. Plaggen är både fina att se på och sköna att ha på sig. Säsongens klassiker: julaftonsklänningen, rutiga skjortan och flugan finns självklart med, liksom Polarn O. Pyrets egen klassiska rand på julsockan.

festkollektion-pop3-7nov16-mama-ca

Får vi slå ett extra slag för de söta flugorna? Perfekta till julens alla kalas och festligheter!

Finns inte budget till en ny outfit i jul? Inget att oroa sig för, allt handlar om detaljerna. Med små medel och enkla justeringar blir den mest vardagliga outfiten till ett plagg man kan känna sig extra fin i.

accessoarer-pop3-7nov16-mama-ca

Fina diadem, hängslen och roliga strumpor piffar upp outfiten både till vardags och fest

PS. Vi gillar de röda hängslena allra mest. En mer julig, enkel och prisvärd accessoar är svår att hitta och är helt rätt i vinter. Ett tips vi gärna delar med oss av till både stor och liten.

 

Läs mer om Polarn O. Pyret och se hela kollektionen här