I annonssamarbete med PHIL&TEDS

Julresan är bokad och värmen hägrar. Men att resa med små barn är inte alltid helt lätt. Här är bästa tipsen för att göra semestern lugn och skön, för både dig och din bebis.

Rutiner är viktiga för små barn. Det är många överens om. Samtidigt behöver vi ibland lämna hemmets trygga vrå, byta vardag mot soltimmar och njuta av livet på en annan ort. När jul och nyår står för dörren är vi många som passar på att resa bort. Bland det första man som småbarnsförälder tänker på är: hur ska det funka med nattningarna, kan vi ta med vagnen och hur gör vi med mat och sovklockan?

För att underlätta för dig som förälder och samtidigt ge ditt barn bästa omtanke finns idag suveräna produkter som gör resan lite enklare.

Den perfekta resevagnen?

Mycket handlar om vagnen de första åren med barn. En smart och smidig vagn som passar både på hemmaplan och på resan vad man söker. Barnvagnen Mod är just det. Du fäller enkelt ihop den med bara en hand, bra vid både bil- och bussresor. Sitsen är vändbar och funkar först som liggdel och därefter som sittdel.

Barnvagnen Mod. phil&teds.

Den perfekta resevagnen? Barnvagnen Mod funkar från spädbarn och upp till 20 kg. Den har justerbart handtag, svängbara hjul och en vändbar ergonomisk sits – bekväm för både barn och ”chaufför”. Finns i fler färger, också svart.

Mata barn – smartaste stolen för ”ett skepp kommer lastat”

Maten är en central del i livet med barn, både i och utanför hemmet. Barnstolen lobster fäster du enkelt på bordskanten, vilket gör att den ryms nästan överallt. Superbra hemma vid köksbordet. Ännu bättre på resan.

Barnstolen lobster. phil&teds.

Gapa stort. Fäst stolen lobster på bordskanten och du har genast ett bord för tre. Stolen är superlätt att bära och packas smidigt ihop i en egen väska, som ingår.

Sova gott – också på resan

Att sova borta med sin bebis kan ibland kännas som en utmaning i paritet med att bestiga berg. Hur ska vi sova, finns det säng, kommer hen över huvud taget att somna? Bästa tipset – resesängen traveller som kan öppnas från sidan, så att du också kan ligga bredvid barnet tills det somnar. Den är superkompakt och förmodligen den lättaste resesäng du kan hitta (väger mindre än en bebis!). Och funkar lika bra i alla tidszoner.

Resesängen traveller. phil&teds.

Lättaste resesängen. Prisvinnaren traveller från phil&teds är smidig att packa med och är både en säng och en lekhage, eftersom den kan öppnas från sidan så att barnet kan krypa in och ut.

Barn i bilen – perfekta babyskyddet

Babyskyddet är ofta med redan från BB och följer dig under första tiden med barn. För att göra semesterdagarna så enkla som möjligt rekommenderas ett babyskydd som är enkelt att bära, och som också kan fästas på vagnen. Babyskyddet alpha flyttar du enkelt mellan bil och barnvagn och det passar alla vagnar från phil&teds.

Babyskyddet alpha. phil&teds.

Babyskyddet alpha från phil&teds gör bilresan säker och semestern bekväm. Det lätta babyskyddet förflyttas smidigt mellan bil och barnvagn.

Bärstolen för små och stora äventyr

Sist men inte minst är en bärstol en smart pryl för äventyrslystna föräldrar. Bärstolen escape är lätt att rekommendera eftersom den har många smarta detaljer. Till exempel huva och ett formbart nackstöd, sol- och regnskydd, matta för blöjbyte, förvaring och midjebälte.

Bärstolen escape. phil&teds.

Bärstolen escape är ergonomisk för både dig och ditt barn, och passar från bebis upp till 3 år. Nu finns inga ursäkter att inte ge sig ut på lite äventyr mellan blöjbyten, nattningar och matstunder.