Vi har alla några av dem i vår garderob – de där klassiska basplaggen som är en trygg bas att luta sig mot och som alltid funkar. Det kanske är den vita skjortan, de perfekt slitna jeansen eller den lilla svarta skinnjackan? Hur som helst så finns vill vi alltid ha fler och det är här The Basic Revolution kommer in. En kollektion med enkla, stilrena plagg så att din personliga stil kan få fritt spelrum och du kan experimentera med de senaste trenderna med basplaggen som grund. Vilka blir dina nya favoriter?

Passa på att shoppa en rad nya klassiker när mama och lager 157 bjuder in till shoppingkväll – och varför inte ta med dig en vän? Här hittar du anmälan!  Under kvällen kan du mingla med mamas redaktör Linda Öhrn  och du kan också fynda mamas favoritplagg som Frida Fahrman bloggat om – den här snygga kappan för bara 157 kronor! 

Eftersom basplagg aldrig blir fel och är något som alla behöver är plagg från the Basic Revolution jättebra julklappar – kollektionen finns i både dam-, herr- och barnkläder. Varför inte ge dig själv en stressfri julklappsshopping som en liten extra present? Låt sambon få en snygg skinnjacka, lilltjejen ett par tuffa jeans, mamma eller syrran den snygga kappan till specialpris och pappa kanske vill känna sig ung på nytt i en trendig parka!