Palmblad – sommarens hetaste smyckestrend!

Häng med på sommarens hetaste smyckestrend! Pandora välkomnar oss i ett universum av palmblad, pärlor, stenar och tropiska djur. Följ med på en tropisk resa, där havets gnistrande turkosa och gröna färger inspirerar.

tropiskt-pandora-640x247

smycken, pandora

Dröm dig bort på en exotisk resa med färgglada smycken. Ett vackert aquafärgat armband tillsammans med gröna charms är lika vackert till den vita, ljuva sommarklänningen som till de trendiga jeansshortsen! Och missa inte ormringen, en av sommarens hetaste smycken!

ringar1-640x177

Palmblad och djur skapar exotiska accenter som får dina smycken att sticka ut. Pryd fingrarna med grafiskt eleganta palmbladsringar eller armband med djuriska charms!

djur-640x216

Bli förförd av sommarens vackra blå toner. Himlens ljusblå färg, det djupblå havet och de tropiska blågröna nyanserna. Blått är en stilig färg som går att kombinera till alla summerlooks.

start-pandora-640x426

smycken, pandora

Palmbladet är sommarens hetaste accessoar! I Pandoras vackra sommarkollektion hittar du massor av matchande och dekorativa charms som påminner om en varm, tropisk sandstrand.

palm-smycken-640x205

Finns det något vackrare än smycken som pryder en solkysst kropp? Låt ett palmblad i en lång kedja pryda din hals, låt en ring omfamna ditt finger och glittriga charms förföra din handled.

Väck dina sinnen. Njut under solens varma sken och sola dig i exotiska skatter fulla av löftet om sommar!

blaparlor-640x274