I annonssamarbete med LINDEX

Nu lanserar Lindex en ny barnkollektion som uppmuntrar lekfullhet och nyfikenhet. Häng med på en smygtitt!

L

index lanserar i dagarna This is me – klädkollektionen med sköna 80-talsvibbar som uppmuntrar barns lekfullhet, nyfikenhet och kreativitet. Kollektionens  modeller är killar och tjejer som valt ut sina egna favoriter. Dessa barn älskar att göra just sin grej, utan pekpinnar och begränsningar. This is me-kollektionen  finns för små barn (92 cl-128 cl) och för skolbarn (128 cl-170 cl). Helt enkelt för alla coola kids som är stolta över att vara sig själva. Här är några av plaggen som vi gärna skulle hänga in i barnens vårgarderob!

Helgots hållbara t-shirt och skjorta

För sjuårige Helgot från Sverige är naturen viktigast av allt, och att ta vara på vad naturen ger. Han tycker om att plantera frön, odla örter och göra sylt på bär som han själv har plockat. Helgot gillar kläder som man kan leka i hela dagen.

Joannes rockiga T-shirts med tryck

Trummor och karate är favoritsysselsättningarna för Joanne Astrid, en tioårig tjej från Danmark.

Kocken Tupacs mjuka tröjor

Tupac Jr, 12, är en svensk kille med klara kocktalanger. Han vill att maten han lagar är lika vacker att se på som den är god att äta.

Isabells softa pasteller

Isabell, 8, från Norge älskar att berätta historier med kamera och skrivblock. Hon drömmer om att bli regissör eller författare när hon blir stor.

Vill du läsa mer om Helgot, Joanne, Tupac och Isabell? Här finns mer information om kollektionen This is me och alla plaggen!