I annonssamarbete med TUI

Handen upp alla mammor som drömmer om en perfekt semester att längta tillbaka till! En resa där du både får värdefull tid med familjen – och tid för dig själv.

V

i vet att vi är många idag som inte längre nöjer oss med barnklubb och familjebuffé. Att det finns massor av kul för barnen att göra är självklart viktigt – men även resten av familjens behov är minst lika viktiga, oavsett om det är en härlig atmosfär, ett fräscht gym eller mat som kittlar alla sinnen.

”Vi har valt ut de resor som vi på mama själva vill göra”

Därför har vi valt ut tre av de härligaste hotellen på de bästa resmålen i Europa – helt enkelt de resor som vi på mama-redaktionen själva vill göra i sommar.

3 hotellfavoriter utvalda av mamas redaktion

1. Lugn och ro med privat pool på Kreta

Tänk att kunna tassa upp på morgonen, öppna de stora dörrarna till terassen och i lugn och ro göra ett yogapass i soluppgången. Kanske hinner du till och med ta ett ensamt dopp i poolen bredvid, innan barnen vaknar och gör dig sällskap!

i_0289050WebOriginalCompressed

Tänk att bara kunna öppna dörren till terassen och hoppa rakt ner i poolen? På TUI Family Life Creta Paradise by Atlantica kan du välja att bo i ett rum med direkt utgång till en privat eller delad pool.

TUI Family Life Creta Paradise by Atlantica-strand2

Hotellet ligger precis vid den 4 km långa Gerani-stranden så att du kan mixa poolbad med skönt beachhäng.

TUI-sola-mamma

TUI Family Life Creta Paradise by Atlantica är uppdelat i två zoner – en fartfylld del med massor av roliga aktiviteter och en mer rofylld del där du kan få total avkoppling. Du väljer själv vad som passar din familjs behov bäst!

Creta_paradise_by_Atlantica_family_room

Foto: Fotograf Marcus Lawett

Familjesviterna har både sovrum och vardagsrum – perfekt när du vill kunna stänga om barnen efter att de gått och lagt sig.

2. Lekfullt för den aktiva familjen på Rhodos

”Var får barnen all sin energi ifrån?” kan man undra, när ni betat av alla rutschkanor i vattenparken, spelat beachvolleyboll och lekt på lekplatsen – och de vill börja om från början med allt igen. Då kan det vara kul att upptäcka Bamseklubben. Medan barnen går på skattjakt och busar med kompisar kan du passa på och lägga dig i poolområdets relaxdel en stund.

TUI Family Life Aegean Blue by Atlantica-pooler

TUI Family Life Aegean Blue by Atlantica finns två olika poolområden – en relaxdel där du kan njuta i lugn och ro, och en mer aktiv del.

TUI Family Life Aegean Blue by Atlantica-rutschkana

I den stora vattenparken invid hotellet kan ni fylla dagarna med badäventyr. Här finns sex rutschkanor för de lite äldre barnen och Jungle Friends-delen med fem rutschkanor som passar även de yngre barnen.

TUI Family Life Aegean Blue by Atlantica-rum

TUI Family Life Aegean Blue by Atlantica finns Select-rum som är smakfullt inredda i modern design.

TUI Family Life Aegean Blue by Atlantica-restaurang

Vid relaxpoolområdet ligger den italienska à la carte-restaurangen som har utsikt över havet.

3. Havsnära och smakfullt renoverat på Cypern

Finns det något mer avkopplande än ljudet av havets vågor som slår mot klipporna? Efter några timmars poolbad kan det vara härligt att byta miljö en stund. Följ då trätrappan ut i Medelhavet eller bada från klipporna och snorkla i de små vikarna runt udden.

TUI Family Life Nausicaa Beach-pool

TUI Family Life Nausicaa Beach bor du med Medelhavet som närmaste granne. Följer du strandpromenaden ett hundratal meter så kommer du till Fig Bay Trees centrum med mysiga tavernor och restauranger.

TUI Family Life Nausicaa Beach-hotell

Hotellet är nyrenoverat och smakfullt inrett i klassisk medelhavsstil.

TUI Family Life Nausicaa Beach-paddling

Hotellet ligger på en udde med flera små vikar runt om där du kan bada och utforska havslivet tillsammans med barnen – så glöm inte snorkeln!

TUI Family Life Nausicaa Beach-rum

Visst kan det vara en utmaning att klämma ihop hela familjen i ett rum? På TUI Family Life Nausicaa Beach bor ni istället i moderna lägenheter på upp till 70 kvadratmeter.

#TUIBYMAMA

Vill du ha fler restips? Med vårt nya koncept #tuibymama kommer vi att guida dig till sommarens hetaste resmål och fler av våra favorithotell – håll utkik!