I annonssamarbete med POLARN O. PYRET

Selected by mama från Polarn O. Pyret är en noga utvald kollektion av ekologiska bebisplagg som mama-bloggaren Marie Serneholt gärna klär sina tvillingsöner Philip och Nicholas i.

Marie Serneholt, 35, och sambon Fredric Palmqvist, 34, välkomnade tvillingsönerna Philip och Nicholas i september förra året.

Marie Serneholt
Ålder: 35.
FamiljSambon Fredric Palmqvist, 34, och tvillingsönerna Philip och Nicholas, 6 mån.
BorI en nybyggd villa strax utanför Stockholm.
GörInfluencer, programledare, artist och entreprenör.

– Första tiden med pojkarna har varit omtumlande, galen, utmanade, omvälvande, mysig, fantastisk, lärorik, magisk, krävande och alldeles underbar! När jag hörde att vi väntade tvillingar visste jag inte vad jag skulle förvänta mig. Jag förstod att det skulle bli sjukt tufft, men det går inte att föreställa sig hur det ska bli. Det är en enorm omställning, men trots att det stundtals är väldigt jobbigt, så är det ju samtidigt obeskrivligt underbart! Jag är så kär i mina pojkar så det är inte klokt! Skulle inte byta att vara tvillingmamma mot något i världen!

”Prio ett för mig är plagg i bra kvalitet”

300119_SelectedmyMama_Serneholt0-54_1

Hur gillar du att klä dem, tvillingmatchar du
eller inte?

– Vi matchar dem ibland, men oftast så har de liknande kläder men i olika färger eller mönster. Jag tror att jag kommer klä dem ännu mer olika när de blir lite större.

Vilket är favoritplagget ur Selected by mama-kollektionen?

– Åh, så svårt att bara välja ett plagg eftersom allt är så fint! Men det får bli de grå hängselbyxorna. De är så gulliga och sköna, och blir det perfekta basplagget i vår som passar både flickor och pojkar.

mama1_plock_kollage2

Vad är det viktigaste för dig när det gäller barnkläder?

– Prio ett för mig är plagg i bra kvalitet. Det är det absolut viktigaste tycker jag. Det ska vara skönt och bekvämt för barnen. Ett must have i barnens garderob är ett par tunna ullstrumpor som står emot både värme och kyla. Sedan är en fleeceoverall från Polarn O. Pyret det mest använda plagget i killarnas garderob just nu.

#selectedbymama

Här hittar du hela kollektionen:
Polarn O. Pyret Selected by mama

Inredningsstylist: Therese Rabe
Makeup och hår: Elvira Brandt