MAM Smile nappen – sätter leenden på fler än ditt barns läppar

Är ditt barn också en lycklig napp-fantast? Vilken tur! Med MAM:s nya kollektion MAM Smile kan du hjälpa andra barn och göra vår värld lite bättre.

Var tredje minut föds ett barn med läpp-, käk- eller gomspalt någonstans i världen. Operation Smile – som hjälper fattiga barn med läpp-, käk- eller gomspalt att få en operation, arbetar med att förändra och förbättra deras liv.

– Varje patient förtjänar den bästa kirurgiska vården oavsett var hen är född eller hur mycket pengar familjen har. Alla barn förtjänar att behandlas som om de vore våra egna, säger Cajsa Wiking, som är generalsekreterare på Operation Smile.

Genom att köpa MAM:s Smile nappar hjälper du MAM

att skänka 240 000 kronor till Operation Smile. Det kan ge så många som hundra barn en kostnadsfri operation – och ett helt nytt liv!

MAM Smile nappar

MAM:s Smile nappar finns på ICA, Coop, Hemköp, Willys och Citygross under våren.

Sätt ett leende på andra barns läppar

MAM:s kollektion MAM Smile är speciellt framtagen för att stödja Operation Smiles arbete och de fina motiven finns i silikon och latex, från 6 månader. För varje förpackning MAM Smile som du köper går 2 kronor till hjälporganisationen Operation Smile och genom att stödja hjälporganisationen ger du inte enbart din bebis en bra start i livet – du hjälper även andra. Läs mer om MAM Smile här.

Skrattande barn.

Finns det något bättre än ett barn som skrattar? MAM Smile är nappen som inte bara gör ditt eget barn glad, utan också sätter ett leende på ett annat barns läppar.

Barnen – vår framtid

MAM vill stödja den individuella utvecklingen för alla barn och förenkla vardagen för föräldrar. Alla barn är olika och just därför lägger de stor viktig vid individuella och åldersanpassade produkter som också anpassas till inlärningsstegen.

I MAMs sortiment finns nappar, flaskor och muggar, amning-, rengöring- och steriliseringsprodukter liksom barnens egna ätverktyg, munvårdsprodukter och bitringar. Här kan du se alla deras produkter och läsa mer om MAMs filosofi.